Şimdi Ara

Tatmin olmayanlar neden tatmin olmadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence şu ana kadar en dolu sunumdu. Telefona bir sürü yeni şey geldi. iphone 7 plus 3gb ramle gelirse bence şu ana kadarki en büyük atılım olmuş olur.

Hayır anlamıyorum siz ne bekliyorsunuz? Diğer firmalar ne tanıtıyor ki apple'ın tanıtımları size boş geliyor? Sony xperia xz'de ne geldi? Yada note 7 edge, note 5 e göre ne sundu? Hatta note 4 yada 3 e göre? LG den zaten bahsetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hegomanya48 -- 7 Eylül 2016; 22:18:51 >

• Hocam kusura bakmayın çok izleyemedim, birkaç sorum var. iPhone 7 su geçirecek mi ve yeni tanıtılan kulaklık iphone 7 kutusunda gelicek mi? Bunların cevaplarını biliyor musunuz? 3500 lira bütçem var. Kesinlikle Plus almak istiyorum. iPhone 7 plus'u beklemeli miyim yoksa iPhone 6s Plus mu almalıyım? iPhone 7 plus 32 gb fiyatı sizce ne kadar olur? Bu konularda fikrinizi söyleyebilir misiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İphonedoo

Hocam kusura bakmayın çok izleyemedim, birkaç sorum var. iPhone 7 su geçirecek mi ve yeni tanıtılan kulaklık iphone 7 kutusunda gelicek mi? Bunların cevaplarını biliyor musunuz? 3500 lira bütçem var. Kesinlikle Plus almak istiyorum. iPhone 7 plus'u beklemeli miyim yoksa iPhone 6s Plus mu almalıyım? iPhone 7 plus 32 gb fiyatı sizce ne kadar olur? Bu konularda fikrinizi söyleyebilir misiniz? :)

hocam su geçirmiyor ve lightning girişli earpods gelicek, kablosuz olan airpods gelmiyor.

Bence beklemişken iPhone 7 plus alınmalı çünkü fiyatı 6s plus'ın civarlarında çıkacak. 3600 falan olur diyorum en kötü 3700-3800 bandında olur. Bence kesinlikle ip7 plus

• En azından samsung gibi aldatıcı suya dayanıklılık reklamı yapmadı ya.
    Samsung'u gördük suya dayanıklı dedi deniz de havuz da reklam çektiler ondan sonra bütün cihazlara su girdi.
  • Hocam yalnız son yıllarda özellikle telefonda en denenmemiş şeyleri LG deniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Hocam yalnız son yıllarda özellikle telefonda en denenmemiş şeyleri LG deniyor.

+1 Özellikle 2 kamerayı gördüm anında "LG G5 sen misin ? " dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.