Şimdi Ara

tatlıharfler.com un 20 TL çeki 3 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yakala.co/firsat/istanbul-avrupa/841/cikolata-butigi-tatliharfler.com-yuzde85-

En tatlı sözleri söylemek için tatliharfler.com'dan yapacağın 20 TL'lik alışverişin sadece 3 TL! 2 ay geçerli bu fırsat özellikle Anneler Günü’nde geçerli! Üstelik tüm Türkiye'ye kargo dâhil.

Öyle kuru kuruya hediye olmaz.. Şıkır şıkır hediye paketlerinin üzerine bir not iliştirmeden olmaz.. Tatlı sözler hediyenin tuzu biberidir. Çünkü sevgiyi en iyi anlatan sevgi sözcükleridir..

Karşındaki insanın sende uyandırdığı duygular, hissettirdiği mutluluk ve coşkuyu, aynı şekilde nasıl anlatabilirsin ki? Kimi zaman ona uzanan ellerinin sıcaklığı, kimi zaman gözbebeklerinde kendini gördüğü bakışların, bazen ise hiç konuşmadan sessiz geçirdiğiniz dakikalarda kalp atışlarının sesidir sevgi..

Sevgi ne kadar paylaşılırsa, o kadar çoğalır, akar gider. Sevdiklerinin hayatında ne kadar yer ettiğini, yaşamını ne kadar güzelleştirdiğini ve kalbini ne kadar doldurduğunu anlatmak için sana tatlı bir teklifimiz var! Hem de çikolatadan..

Karşındakine ne anlatmak, ne söylemek istersin?
    Nasıl söylemek istersin?
    Nasıl etkileyeceksin karşındakini?
    Biz bulduk! Hem de bir fırsat yakaladık!!
    Nasıl mı?

Yazıyorsun harflerini, bitterden sütlüye dilediğin çeşitte çikolataları belirliyorsun.. Ta taam.. Harfler çikolatada! Sonuç: Eşsiz bir sürpriz!

Siparişi verdiğinde, çikolatan lezzetli Mild İsviçre tarifiyle size özel olarak üretilip, taze olarak gönderiliyor..

Anneler Günü'nde, annene en tatlı, en şık, en marjinal hediyeyi tatliharfler.com ile sen vermek istiyorsan:
    • Bu fırsatın yakala.co kuponuyla tatliharfler.com'dan yapacağın 20 TL'lik alışverişin sadece 3 TL!
    • 02 Mayıs – 02 Temmuz 2011 tarihleri arasında, 2 ay boyunca geçerlidir.
    • tatliharfler.com sitesinden vereceğin siparişlerde geçerlidir.
    • Sipariş vermek için tatliharfler.com'a üye olman gerekmektedir.
    • Dilediğin kadar kupon satın alabilirsin. Hediye edebilirsin.
    • Her siparişte 1 kupon kullanabilirsin.
    • tatliharfler.com'daki yönlendirmeler ile siparişini verebilirsin.
    • tatliharfler.com alışveriş sepeti kısmında “Fırsat Kuponu” alanına kodunu girerek indirimi anında uygulayabilirsin.
    • Tüm Türkiye’ye kargo dâhildir.
    • 4 Mayıs 15.00’e kadar sadece İstanbul’da verilen siparişlerde geçerli, 8 Mayıs Anneler Günü’nde garantili teslimat kurye ile yapılacaktır.
    • Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
    • Bilgi ve iletişim için: 444 25 58
    • tatliharfler.com ürün ve fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutmayın.
    • Bonus Kart kullanıcıları bu fırsatı satın aldıklarında %5 Bonus kazanıyor.

tatliharfler.com
    CKLT Çikolata Fabrikası
    Hasanpaşa Mah. Seğman Cad.
    No: 10 Kırkpınar, Sapanca Sakarya
    444 25 58
    444 CKLT
    www.tatliharfler.com

• Bence güzel kampanya.3 tane aldım...
  • Grupfoni'den bu fırsattan bolca aldım. Kaç.ıran varsa veya kredi kart olmadığı için alamayan varsa memnuniyetle aldığım fiyattan satıp yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Bu çikolataların tadı nasıl arkadaşlar ? Birde 3 kupon alsam ben 9 lira.. 1 kupon 20 liralık olmuş oluyor 60 liralık çikolatayı alabiliyorum yani ? öYlemi

Hocam ben kargo bedavadır diye düşünüyordum sen bendende uyanık düşünmüşsün çekler bir arada kullanılamaz,29 tllik çikolata eve teslim 16 tlye geliyor...Çikolata kalitesi iyiymiş.
  • Kargoda mı var bide e ben şimdi 3 kutu aynı çikolatadan 3 kupon ile aynı eve sipariş verdim.. Bunu tek ambalaj yapsalarda öyle verseler kargoya olmaz mı ? 3 ayrı kargo parası mı vereceğiz..Aynı eve aynı isme geliyo, saçma olmuş yahu..
  • Bu şekilde almak isterseniz yardımcı olurum. 7 arkadaş forumdan aldı böyle

http://forum.donanimhaber.com/m_48651921/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48651921

çikolatalar lezzetli ve tatlı

Orijinalden alıntı: tello2

Arkadaslar , kargo ne kadar?

25 lira üstü sanırım kargo ücretsiz ;)

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Arkadaslar , kargo ne kadar?

25 lira üstü sanırım kargo ücretsiz ;)

çek ile alındığı zaman ücretsiz değil. 25lira üzeri alışverişlerde değil, 25lira üzeri ödemelerde ücretsiz yani çek ile alınca 25lira olmadığı için 3,90TL kargo var

http://forum.donanimhaber.com/m_48651921/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48651921

• fiyatlarda önce bindirim, son indirim yapmışlar
    by merzer
  • aynı kod nasıl kullanılıyor anlamadım arkadaşlar tekrar sipariş verebiliyoruz yani öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

aynı kod nasıl kullanılıyor anlamadım arkadaşlar tekrar sipariş verebiliyoruz yani öylemi?

Aynen öyle aynı kodla bir den fazla sipariş verebilirsin...

Orijinalden alıntı: merzer

quote:

aynı kod nasıl kullanılıyor anlamadım arkadaşlar tekrar sipariş verebiliyoruz yani öylemi?

Sistem siparişi algılar ama verdiğin sipariş eline ulaşmaz yola çıkmaz. Ayrıca kod alanlar enayi mi, böyle birşey mümkün değil

Orijinalden alıntı: merzer

quote:

Sitede açık var galiba o yüzdendir.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.