Tatlı yiyemiyeceğiz artık

-
-
Çare şekeri bırakmak.
-
Antep'te ünlü baklavacılarda kilosu 250 lirayı buluyor ve her gün yüzlerce kilo baklava çıkıyor insanlar tepsi tepsi baklava alıyorlar :)
-
Valla bu şerbetli tatlılarla hiç aram yok.Beni ilgilendirmiyor şahsen
-
Muz al ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kimin aldığı çok belli değilmi :))
-
git bak bakalım muzun fiyatı nedir ! sallıyorsun oturdugun yerden meyveler etten pahalı birader !
-
gelde sen bırak, sabahları köpek gibi spor yapıyorum insanın canı çekiyor !
-
Sosyal medyada 100 bini aşkın takipçileri var, İstanbula 30-50tl arası kargo ücretiyle beraber getiriyorlar, Antep'e gittiğimde merağımdan sormuştum her gün sadece İstanbul'a bir kamyon çıkarıyoruz dedi adamlar :)
Bunun Ankara'sı İzmir'i ve diğer şehirleri de var. Yiyen yiyor yani dert etme hem de en iyisinden
-
Ben uzun zaman önce bıraktım. Şaka bir yana, hayat pahalı evet.
-
Sende çalışıp kazan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilmedigin işlere karışma birader !
-
o kargo fiyatını veren adam tabiki alır :) yarım kilo et parasına kargo ohh ne ala :)) kimin aldığı çok belli :)
-
Kimmiş bu belli olan söyle bakalım herkes öğrensin. Belli olan her neyse tüm ülkede yüz binlerce olması gerek :)
-
baklava çok boş bir tatlı
Reise şükür edin.
o kadar işte hepi topu :) kimler oldugunu göremiyorsan makarna yemekten olmasın bu :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: XaklerAntep'te ünlü baklavacılarda kilosu 250 lirayı buluyor ve her gün yüzlerce kilo baklava çıkıyor insanlar tepsi tepsi baklava alıyorlar :)
Ben de bugün tuvalete gidecektim.Bütün hepsi dolmuş kapıda sıra var demek ki millet yemek yiyor ki tuvalete gidiyor.
-
telefon ye, tatlı yiyemiyorsan
-
Para verip kendini zehirleyemeyeceğin için üzülüyorsun demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 20 Eylül 2021; 20:46:18 >
En Beğenilen Yanıtlar

Ben de bugün tuvalete gidecektim.Bütün hepsi dolmuş kapıda sıra var demek ki millet yemek yiyor ki tuvalete gidiyor. |
Benzer içerikler
- 444 0 333
- acilden rapor alınır mı
- saçma hikayeler
- kaan mı kağan mı
- en iyi ayakkabı boyası
- penis nakli
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X