Şimdi Ara

Tatlı önerisi SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Migrosta satılan bu cheesecake'i şiddetle tavsiye ederim

• Çok iyi gözüküyor,Tatlı önerisi SSli  fiyatı nedir?

• tatlı dediğin özel yapım olur birader. öyle hazırlayıp kavanoza kayıp aylarca bekleyen tatlıları sevmiyorum.

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt

9.75 fiyatı. Cam kavanoz olduğu için bu kadar pahalı olduğunu düşünüyorum. Kavanozları annem kullanır artık ☺️

• Yoklukta gideri var. Hepimiz özel yapım tatlılara ulaşamıyoruz maalesef. Tatlı krizinde elimizin altında kolay ulaşılabilecek bir öneriydi benimki sadece.

• MC Donalds taki sufle ve tiramisu hem ucuzlar hem de lezzetli ler sufleden üç beş tane alıp istediğimde mikrodalga da ısıtıp yerdim
    Olsa da yesem ımm
  • suflesi çok güzel tiramisusu olduğunu bilmiyordum deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl beyler ssli?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuya bakarken diyabet oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dondurucu bolumunde mi?
  • Hocam o da güzel mutlaka dene zincirlerden en ucuz tatlı ürünlerini MC Donalds satıyor
    Kampanyası da vardı galiba tiramisu ve americano uygun fiyatla haftada 3 4 yerdim
    Mm
  • Mr.Mario kullanıcısına yanıt

hocam dolap kısmında eker tatlılarının yanından aldım

• abboww kullanıcısına yanıt

Hemen deneyeceğim:) Bizim burada pek mcdonalds yok ama avmye gittiğimde aklımda bulunsun. Teşekkür ederim öneriniz için yeni şeyler denemeyi severim önerilere açığım.

• cheescake nedir arkadaşlar genellikte bimde dondurucularda görüyorum ısıtılıp mı yeniyor??

• -Hattori- kullanıcısına yanıt

Hayır hocam soğuk yeniliyor. Altında bisküvi üzerinde muhallebi tarzı bir şey en üstünde de jel kıvamlı bir şey oluyor. Tadı çok güzel neden hiç yemediniz ki :(

• ne bilim hocam bizim ailede hiç yapıldığını alındıgını küçüklükten beri görmedim.

ama bir ara almak istiyorum ama hocam bim de derin dondurucuda gördüm öyle çok soguk katı olmaz mı yemek için Tatlı önerisi SSli 

• Tabiki bimdeki pudinhg 500 gramlik efsaneydi
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt

Ben bimden hiç yemedim alabiliyorsanız migrostan alıp deneyim hocam gerçekten güzeldi

• Bimdeki orman meyveli yoğurt harikaaaaaa

• Tatildeyken.yenir biraz bahali meyveli yogurt neyn hatta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.