![]() Migrosta satılan bu cheesecake'i şiddetle tavsiye ederim |
Tatlı önerisi SSli

-
-
Çok iyi gözüküyor,
fiyatı nedir?
-
tatlı dediğin özel yapım olur birader. öyle hazırlayıp kavanoza kayıp aylarca bekleyen tatlıları sevmiyorum.
-
9.75 fiyatı. Cam kavanoz olduğu için bu kadar pahalı olduğunu düşünüyorum. Kavanozları annem kullanır artık ☺️
-
Yoklukta gideri var. Hepimiz özel yapım tatlılara ulaşamıyoruz maalesef. Tatlı krizinde elimizin altında kolay ulaşılabilecek bir öneriydi benimki sadece.
-
MC Donalds taki sufle ve tiramisu hem ucuzlar hem de lezzetli ler sufleden üç beş tane alıp istediğimde mikrodalga da ısıtıp yerdim
Olsa da yesem ımm -
suflesi çok güzel tiramisusu olduğunu bilmiyordum deneyeceğim
-
-
konuya bakarken diyabet oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dondurucu bolumunde mi? -
Hocam o da güzel mutlaka dene zincirlerden en ucuz tatlı ürünlerini MC Donalds satıyor
Kampanyası da vardı galiba tiramisu ve americano uygun fiyatla haftada 3 4 yerdim
Mm -
hocam dolap kısmında eker tatlılarının yanından aldım
-
Hemen deneyeceğim:) Bizim burada pek mcdonalds yok ama avmye gittiğimde aklımda bulunsun. Teşekkür ederim öneriniz için yeni şeyler denemeyi severim önerilere açığım.
-
cheescake nedir arkadaşlar genellikte bimde dondurucularda görüyorum ısıtılıp mı yeniyor??
-
Hayır hocam soğuk yeniliyor. Altında bisküvi üzerinde muhallebi tarzı bir şey en üstünde de jel kıvamlı bir şey oluyor. Tadı çok güzel neden hiç yemediniz ki :(
-
ne bilim hocam bizim ailede hiç yapıldığını alındıgını küçüklükten beri görmedim.
ama bir ara almak istiyorum ama hocam bim de derin dondurucuda gördüm öyle çok soguk katı olmaz mı yemek için
-
Tabiki bimdeki pudinhg 500 gramlik efsaneydi -
Ben bimden hiç yemedim alabiliyorsanız migrostan alıp deneyim hocam gerçekten güzeldi
-
Bimdeki orman meyveli yoğurt harikaaaaaa
-
Tatildeyken.yenir biraz bahali meyveli yogurt neyn hatta
Benzer içerikler
- nasır bandı kullananların yorumları
- küfürlü tekerlemeler
- duman bal hikayesi
- astigmat gözlüğe alışma süresi
- elim yandı su topladı ne yapmalıyım
- telegram indirim kanalları
- discord açıldı
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- moonwalkers ayakkabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X