Bildirim
Tatile Çıkmışam İşsiz Kariyer Açmışam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takımı buldum ilk takı mım olmasına rağmen AZ ın başına geçmeyi başardım
üstelik dünyaca ünlü futbolcu değildi ayarlarda profesyoneldi sanırsam bakalım hadi hayırlısı.Ligde 8.hafta olmuş takım 11 puanla 12.sırada benden önceki herif takımı bayıltmış.
Gerçi o takımı bu hale getirmeseydi ben nasıl bu takımın başına geçecktim o da ayrı bi mevzu

Bu online oyun nasıl oluyor? Hangi tarihe kadar devame diyor. Çünkü belirli bir tarihe gelindiğinde oyun sıkıcı bir hal almaya başlıyorda. Ayrıca oyun orijinal değilse online oynayabiliyor muyuz? _____________________________ -
volendam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golmanya -- 1 Temmuz 2012; 19:36:43 >_____________________________
ReAl StRiKeR -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golmanya -- 1 Temmuz 2012; 19:40:19 >_____________________________
ReAl StRiKeR
-
Son iki maçımda lig 4. sü vitesse yi 6-0 lig lideri heraclesi 2-1 yendim şu an bi ivme yakaldım zirveyle aramda 7 puan var takımın gidişatı iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler