Şimdi Ara

Tatilde staj 3 gün mü yoksa tam 1 hafta mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana çalıştığım yer ve öğretmenler ister git ister gitme dedi. ayrıca şirket istersen gel , geldiğin gün kadar paranı alırsın dedi. imza izin falan diye bişey demediler . biz staja işletmelerde beceri eğitimi dersi adı altında gidiyoruz neden böyle sorun çıkarıyorlar tatillerde falan anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitKry -- 16 Ocak 2015; 15:27:15 >
  • UmitKry kullanıcısına yanıt
    aynen bizde senin dediğin gibi işletmede beceri eğitimi altında staj yapıyoruz ama çok saçma bir şey sonuc olarak öğrencinin resmi tatilidir 15 tatil ve bu donemde devamsız girme hakkı yok ben stajımı başka bir orta okulda yapıyorum burda devamsızlık girdiğim zamanlar oluyor yanlıslıkla bi kere hafta sonuna denk gelen bi tarih girdim bu tarihte devamsızlık giremezssiniz uyarısı geliyor 15 tatilinde boyle olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ve okuldan soylelen iş yeriniz hafta sonu da çağırırsa gidiceksiniz yahu gitmiyorum yok yazabilir misin hayır o zaman nie gideyim salak mıyım ben ciddi anlamda saçma işer yapıyor okul idarecileri ama dediğim gibi okulun sana staj yeri bulma zorunluluğu var yani eğer seninle anlasma yoluna gitmezlerse staj yerini değiştirmek istediğini söyleme şansında var staj yerinden memnun olmayan bir kaç kişi ile gidip boyle boyle de olmazsa ben oyle yapıcam veya yazarım dilekçemi imzalıtım velime 15 tatil süresice oğlumun stajda izinli olması vs. vs. diye bir şey deme hakları kalmaz e yok yazamadığın tarihe izinli de yazamazsın zaten olur izin hakkında gitmemiş olur

Edit: bursa nilüfer motorcular klubü iyidir şansıma karşımada motorcu cıktığına sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Bullet -- 16 Ocak 2015; 15:40:02 >

• sağolasın fakat ben staja girerken ucret veremeyiz dediler açıkta kalmamak için evimede yakın olduğundan dolayı burayı tercih edip ücret istemedim hani ücret te istemiyorum ama staj yerim 15 tatildeburdayız staja geliceksin dedi okuldan soylemişley yoksa gelmiyicektim zaten öğretmenim staj mudurume herkese tatil onaral değil 15 tatildestaja gelicek demiş istersen ara bi konus öğretmeninle dedim konusucam dedim bende boyle bi saçmalık yok ücretli izin de istemiyorum ücretsiz izin hakkım var vericem veli izin dilekçesini zaten tatil süresince yok yazma şansları da yok başka bi tarihe yok yazılırsamda o tarihte stajda veya okulda olduğumu kanıtlayıp dava açarım son senem kalmış şurda mezun olduk sayılır hala uğraştırıyorlar zaten okullarda bir sürü yasal olmayan olay var atamalar dahil olmak üzere rapor süresi 5 iş günü gibi bir zorunluluk yok en basiti ben burda 2 ay önceki raporları bile giriyorum girilmeme gibi bi kavram yok yani

• Vay be.Ya ben çakalmışım ya iş yerimdekiler mülayim.Haftsonu çalıştığımda 50 tl yövmiye alıyordum.Mesaiye kalırsam saati 5 liradan çalışıyordum.15 tatilinde normal bir işçi maaşının yarısına anlaşmıştım.Hatta yaz tatilinde de aynı iş yerinde devam edip şehirdışı çalışmıştım
  • BİZE BU SENE STAJ DOSASININ ARKASINDA KAĞITA VERİLİYOR ONU İŞYERİNE İMZALATIP KAŞEYİ ATTIRIYORSUN SONRA OKULA VERİYORSUN 15 GÜN YATIYORSUN HEMDE PARAN YATIYOR ŞAHSEN BENİM ÖYLE OLDU PARAMIDA TAM ALDIM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.