Şimdi Ara

tatil önerisi neresi olursa farketmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5kafadar arkadaş neresi olursa farketmez tatile gidicez ama vakit sorunumuz var, ara tatil kacamagı diyelim. eğer vakit ve para uygun olursa okuldan 10-15kişi daha getiririm. Hatta okulda gerçekten iyi bir gezi olursa 40-50civarı katılım oluyor. Geçenki geziye 2otobüs gittik, ayrıyetten ben ve bi kaç kişi arabalarla yaklaşık 15kişi getirdik. Bölüm hocaları değil ama 88-89 doğumlu genç hocalarımızda etkinlikler güzel oldugunda katılıyor, istanbul ulasımı sorun değil, okul istanbula bedavaya servis kaldırır hallederiz toplu gidişleri

okul hafta sonları musait
    28aralık-7ocak
    19nisan-29nisan
    araları müsait

nereleri düşünüyoruz
    1. öncelik yurt dısı
    2. öncelik vize istemeyen güzel ülkeler (5imiz için sorun değil ama toplu gezi olursa sorun olur)
    3. öncelik yunanistan, bulgaristan gibi ülkeleri istemiyoruz
    4. öncelik türkiyede tatil olursa, kış tatili olucagından kayak olur en az 2gün düşünüyoruz
    5. öncelik tur fiyatı 600tl diyip, şuna katılırsan bu olur olmasın, 600diyiceklerine 1000desinler herşey dahil olsun

500tl civarı suan barcelona turu ama zaman uymuyor işte. Tatil sepeti dısında tatllere bakabiliceğim hangi siteler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 15 Ekim 2012; 23:17:37 >

• Nijerya
  • 40 kişi tatil mi olur. gidin 5 kişi.
  • 40kişi tatil olmaz ama tur olur. Amaç tur yapmak, zaten 3-4günlük tatil olmaz. Bizim anlayış gidip gezip gelmek.
  • Toplu olursa vizesiz Hırvatistan veya Fas'a gidilebilir. Ama ayarlamak zor iş o kadar adam gelecek kalacak yer yolculuk falan uzun hikaye. Kendi başına altından kalkamazsın yurtdışının. Tur şirketleriyle görüşmen lazım. Benim 15 ülke yurtdışı tecrübem var 4-5 saattir 5 arkadaşımı ayarlayıp plan yapmaya çalışıyorum. Yurtdışı oldu mu kolay değil aileler sorun çıkarır millet cayar... Toplu gidecekseniz Türkiye'de biryere gidin illa yurtdışı diyorsan 5 kafadarı geçmeyin.
  • hangi ülkeleri tavsiye edersin. Gece hayatı olarak değil, bakıyorum millet sırf karı kız için tatile gidiyor. ekip 3kız+2erkekten oluşuyor. böyle hem eğlenceğimiz hemde güzel yerler geziceğimiz yer arıyorum. Aklıma barcelona geldi ama tarihler sorun işte. Tarihi uydurmak içinde 35-40kişilik ekip olursa, tur şirketi kabul eder gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.