quote:Orijinalden alıntı: KaeJx Harika bi tatilden sonra tekrar bu lanet istanbul'a geri dönmek beni çıldırtıyor !! türkiyede çok fazla insan tatile gidemiyor. olayların pozitif yanını gör bence
quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: KaeJx Harika bi tatilden sonra tekrar bu lanet istanbul'a geri dönmek beni çıldırtıyor !! türkiyede çok fazla insan tatile gidemiyor. olayların pozitif yanını gör bence Haklısınız oda var , ama ya benim gibi gidipte dönenler
quote:Orijinalden alıntı: KaeJx quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: KaeJx Harika bi tatilden sonra tekrar bu lanet istanbul'a geri dönmek beni çıldırtıyor !! türkiyede çok fazla insan tatile gidemiyor. olayların pozitif yanını gör bence Haklısınız oda var , ama ya benim gibi gidipte dönenler İstanbul'u hiç bir yere değişmem.Kıymetini bil
quote:Orijinalden alıntı: Rayquaza quote:Orijinalden alıntı: KaeJx quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: KaeJx Harika bi tatilden sonra tekrar bu lanet istanbul'a geri dönmek beni çıldırtıyor !! türkiyede çok fazla insan tatile gidemiyor. olayların pozitif yanını gör bence Haklısınız oda var , ama ya benim gibi gidipte dönenler İstanbul'u hiç bir yere değişmem.Kıymetini bil SAÇMALAMA !
quote:Orijinalden alıntı: KaeJx quote:Orijinalden alıntı: Rayquaza quote:Orijinalden alıntı: KaeJx quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: KaeJx Harika bi tatilden sonra tekrar bu lanet istanbul'a geri dönmek beni çıldırtıyor !! türkiyede çok fazla insan tatile gidemiyor. olayların pozitif yanını gör bence Haklısınız oda var , ama ya benim gibi gidipte dönenler İstanbul'u hiç bir yere değişmem.Kıymetini bil SAÇMALAMA ! Saçmaladığım falan yok dostum.Bir tane Istanbul'a değişilecek bir yer söylede tartışalım?