< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hazırlık iyi güzel de bir şeyler eksik sanki
Amazon.com.tr: 2. Ürün %20 İndirimli promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AIKQIMNA30ERH
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben zorlanıyom ciddi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabancı yakalamışken sorayım sizde dersler nasıl oluyor? Mesela biz oxford kitaplarından gidiyoruz reading parçaları 2li konuşma çalışmaları, vocabulary ve gramer konuları da var, writing için de ayrı kitap var teknik taktik vs sizde nasıl?
UP
Aynı şekilde..:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ODTÜ'nün alt kurundayım. Bundan dolayı bizde de boş gibi geçiyor yani ben bildiğim şeyleri tekrar ogreniyor gibi hissediyorum. Anlamadım ben de tam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde sistem üstte yazdığım gibi mi
writing ile alakalı çok bir kitap almadık sadece bazı ödevler oluyor. Onları yapıp feedback alıyoruz falan kalanı benzer gibi ama öğrendiğimiz vocab sene sonundaki epe ile çok benzemiyor gibi
-
hocam okulun verdiği kitapları yala yut derim derse gitmeden önce işlenecek yerlere şöyle bir göz at bilmediğin kelimelere bak sayfaların kenarlarına yaz düzenli olarak ingilizce altyazılı film dizi izle
burada tavsiye konum vardı bakabilirsin
-
Teşekkür ederim sitelere muhtemelen denk gelmişimdir ama tekrar bakacam, peki bu ders dışı ingilizce altyazılı videolar, discord olayı falan gerçekten işe yarar mı her gün 30dk falan yabancı kanallara bakıyorum da ilerlemediğimi düşünüp moralim bozuluyor.
Harp akademisi kivaminda program olmasa daha hos olabilirdi
yarar hocam sabırla izlemeye ve kelimeleri not etmeye devam edin
-
Hocam bende de var ya bu his. Aslında şöyle geriye baktığımda bir şeyler öğrendim gibi. Ama daha çok yeni diye öyle bir his var içimde galiba.
zamanla gelişiyor listening. Zaten hocaların iyi aksanı olduğunu düşünmüyorum yani bizde öyle. Verilen ödevlere ve hocanın dediklerini yap yeter
Cambridge in grammer i ve beyond the boundaries kullanıyoruz. Writing dijital oluyor ve yazıp duruyoruz valla. Word olarak atıyoruz veya padlet e yazıyoruz.
Derslerde speaking ve reading ağırlıklı. Arada listening de yapıyoruz. Grammer nadir şu anlık.
Tabii bu 3.kur için geçerli. Alt kurlar grammer ağırlıklı gidiypr sanırım. Qedux
evet grammar agırlıklı
-
Hazırlığı rahatça geçerim eğlenirim falan diyordum hiç öyle olmadı. İngilizce Öğretmenliği için zaten İngilizce çözüp gidiyorsun dersler de bizim okulda İngilizce değil ama zorunlu hazırlık var ve bu her okulda böyle sadece bize mahsus değil.
Ek kontenjan ile gittiğim için yüzde 4 devamsızlık ile başladım düzelteceğiz dediler ama tık yok.
Dersler de 50 dakika olunca çekilmez oluyor
Dersler de şu an speaking hariç bana bir şey katmiyor. Muafiyeti az farkla geçemedim çok üzüldüm
Bizde dersler 90dk x 2
-
bilkent gibi ağlatmasından iyidir hocam ben kalmadım ama millet yaşadıklarını anlatırken delirmemek çok zor zamanla gelişirsiniz
-
Öğretiyorlarmı bari verdigin emeğe değiyormh yoksa amelelik mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- acil yayınları zor mu
- baykar staj soruları
- dus kitapları pdf telegram
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X