Şimdi Ara

[Tatil güncellemesi] 3.5 aydır spor yapıyorum, 10 kilo aldım tipim nasıl olmuş? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
16
Favori
10.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

o ne ya boyunu 2.10 cm sandım o nasıl zayıflık öyle?

son tipinde iyi olmuş bu arada. Zaten boy olunca her şey oluyor boy kaç?

Boyum 180 hocam yazmıştım başa. Hala zayıf sayılabilirim aslında 70 olsam 10 numara olacak ama zor kilo almaya başladım yine.

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Spor programın nasıldı peki

Hocam onun direk size bi ara fotoğrafını atarım şuan isimlerini bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Zayıf olmayanlar bilmez, kilo almak ciddi anlamda çok zor bizim için. Vücut tipiyle ve metabolizmayla alakalı bir durum.

Aynen bu şekilde devam et kardeşim, eğer gerçekten yazdığın programa uyuyorsan kesinlikle toz vs. kullanmana gerek yok zaten yeterince protein ve k.hidrat alıyorsun her şeyin fazlası zarar. Saçlar da eskisinden iyi olmuş yüzün ortaya çıkmış, 1-2 seneye iyice oturur yüzün.

1.80 boya 70-75 arası kilo ideal, tam gaz devam

Teşekkür ederim hocam, ben de 70 olmayı hedefliyorum gerçekten kilo almak çok zor bizler için (metabolizması hızlı olanlar) ilk 2 ay ayda 3 kilo aldım, şimdi ayda 750g-1kg arası değişiyor yediklerim aynı ama sanırım az geliyor kütle arttığı için. 6. öğünü eklemeyi düşünüyorum hocam, ne tavsiye edersiniz çok ağır olmayacak?

Yalan yanlış konuşmayayım şimdi, besin programı hakim olduğum bi konu değil daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır ama şu anki besin programın kilo almaya yönelik iyi ve yeterli gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi vücut olmuş 3.5 ayda 10 kilo süper.Ah keşke bende devamlı gidebilseydim aksatınca olmuyor aksatma sakın aynen devam yanında hacim için gainerde kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

iyi vücut olmuş 3.5 ayda 10 kilo süper.Ah keşke bende devamlı gidebilseydim aksatınca olmuyor aksatma sakın aynen devam yanında hacim için gainerde kullanabilirsin.

Teşekkürler hocam.
  • kolların halen daha zayıf, ama eski haline göre çok daha iyisin
  • Beni motive ettin be kardeşim. Kizlarin üzerinde etkin değişti mi malum kaslar falan :D

Benimde 1.85 boyun var 92 yim 80e inmem lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme var. Yeni halin daha iyi. Calışmalarında başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Beni motive ettin be kardeşim. Kizlarin üzerinde etkin değişti mi malum kaslar falan :D

Benimde 1.85 boyun var 92 yim 80e inmem lazim.

Hocam 15 gün sonra yazlığa gidicem bu sorunu o zaman cevaplıyım çünkü İstanbul'da pek ortamım yok ama emin olabilirsin insana özgüven ve ruh veriyor insan kendini iyi hissediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 3:33:23 >
  • devam et usta daha iyi olursun bu gidişle kolay gele

• Yaş kaç eski halinle tipim nasıl açtığını hatırlıyorum o konuda baya uzundu Edit yazmışsın yaşını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 1 Haziran 2015; 3:49:15 >
  • Seküler S kullanıcısına yanıt
    Unutma bu sözü. Yaz bir yere beni motive edersin spora başlayınca.

Devamlılık icin ne yaptın ben hep 2 hafta zor dayandım. Arkadaşla yaptık onla 1 at dayandım ama yinede Alışamadım. Sen nasıl başardın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Unutma bu sözü. Yaz bir yere beni motive edersin spora başlayınca.

Devamlılık icin ne yaptın ben hep 2 hafta zor dayandım. Arkadaşla yaptık onla 1 at dayandım ama yinede Alışamadım. Sen nasıl başardın?

Hocam açıkçası ben spor yapmayı çok istediğim için sıkıntı olmadı salonda hiç arkadaşım yok yani arkadaşla olan bir iş değil antrenmanı yemek, yemek gibi düşünmelisiniz ben 1 gün gitmesem rahatsız oluyorum. İşinizi yapmadan önce sporu yapın, ilk işiniz her zaman spor olmalı bir yere sabah erken gidecekseniz daha erken kalkıp sporu yapıp gitmelisiniz ben sporu her işten önce tutuyorum hayatımda şuan. Eğer bu şekilde bakarsanız bi süre sıkılsanız bile bırakılmıyor yani rahatsız oluyor insan gitmeyince sonra zaten bi motive edici birşey oluyor sanki sıfırdan başlamış gibi oluyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21.06

Yaş kaç eski halinle tipim nasıl açtığını hatırlıyorum o konuda baya uzundu Edit yazmışsın yaşını

Nasıl hocam değişim var mı olumlu yönde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 1 Haziran 2015; 4:51:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

O kol 32 olamaz sıcaklen ölçmüş olmayasın

Hocam sıkınca 32 normal de 32 değil zaten, fotoğraf'ta kolumu sıkmadım.

Yanlış yazmışım sıccakken ölçmüs olmayasın olucaktı.Birde kolu sıkmadan ölçüm yapılmaz

• Naptın sen hocam.Bir yılda en fazla 7.5 kg kas kütlesi kazanilabilir sen 3 ayda 10 kg almışsın.

• Bence çok iyi olmuşsun.Fakat en az 5 kilo daha alman şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 1 Haziran 2015; 8:09:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 21.06

Yaş kaç eski halinle tipim nasıl açtığını hatırlıyorum o konuda baya uzundu Edit yazmışsın yaşını

Nasıl hocam değişim var mı olumlu yönde?

Bence tipinde iyileşmiş

Spora kaç gün ve kaç saat gidiyorsun.

bu saydığın listedeki yiyeceklerin hepsini 1 öğünde kesintisiz yiyormusun?
  • lan hilmicem Survivor da degilmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

aha arka sokaklardaki hüsnünün oğlu

+189

bak ağabeyin olarak sana tavsiyem komple kestir saçı dahda böle çok fazla uzatma emin ol çok hoşuna gidecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.