Şimdi Ara

Tata Nano Şekillenmeye Başladı ( 0.8 Litre Dizel geliyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç ay otomobil haber sitelerine düşen dünyanın en ucuz otomobili Tata Nano'nun dizel versiyonu çıkacağı yönündeki haberlerin gerçek olduğu ortaya çıktı. Hindistanlı şirketin Tata Nano modelinin dizel versiyonu beklenenden daha kısa sürede, gelecek ay düzenlenecek 2014 Hindistan Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

    CarDekho otomobil haber sitesine göre Tata Nano'da konumlandırılacak yeni motor, çift silindirli 800 cc'lik turbo dizel olacak. Bu motor ile Tata Nano dizel ülkede sürekli gelişen otomobil endüstrisinde satışa sunulacak en az yakıt tüketecek otomobil olma özelliğini taşıyacak. World Car Fans otomobil bloguna göre bu dizel motoru ile Tata Nano ortalama 2.8 litre /100 km ile 2.5 litre /100 km arasında yakıt ortalamasına sahip olacak.

    Hali hazırda benzinli ve LPG'li motor seçenekleri ile satışta olan Tata Nano, benzinli motoru ile 38 beygir güç üretirken LPG'li motor seçeneği ile yalnızca 33 beygir güç üretiyor. Yeni turbo dizel motor seçeneğine sahip Tata Nano modeli ise 48 beygir güç üreterek benzinli ve LPG'li motor seçeneklerini geride bırakacak.

    Tata, yeni motor seçeneği ile birlikte yeni gövde tiplerini de piyasaya sürecek. İlk olarak hatchback modeli yenilenecek olan Tata Nano, yeniden Hint markanın Avrupa stüdyoları tarafından tasarlanacak. Tata Nano'da dizel motor ile birlikte 4 kapılı sedan seçeneği de sunulacak.

    Dedikodulara göre yenilenen Tata Nano'nun hatchback ve sedan modelleri daha büyük boyutlara sahip olacak. İlerleyen zamanlarda Nano modelinin 1.3 litrelik Fiat motoruyla da satışa sunulması bekleniyor.

    http://www.arabalar.gen.tr/tata-nano-sekillenmeye-basladi-h3954.html


     Tata Nano Şekillenmeye Başladı ( 0.8 Litre Dizel geliyor )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 8 Ocak 2014; 12:25:41 >







  • Sağ şeridin demirbaşı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Sağ şeridin demirbaşı olur.

    1.3 multijet de gelecekmiş , o da şaka makinası olur
  • Araba üretme böyle olur işte

    İyi,kötü,çirkin demeden bir model ortaya çıkartmak.

    Sonra zaten geliştirilir,iyileştirilir.

    Aferin Hintlilere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Sağ şeridin demirbaşı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk virajda dağılacakmış gibi munzur bir gülümseme var araçta.
  • memlekette 1.3 altı hacmin ehemmiyeti olmadığından bize direkt 1.3 multijetli gelsin, o da az yakar

    yalnız bu kusursuz güzelliğe mutlaka kamuflaj yapılması lazım, siyah renk tercih edilmeli başına kırmızı kelebek takmalı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabanın dağılacakmış gibi bir hali var
  • bakkala markete gideriz
  • Bununla alışveriş merkezlerinin içinde ne gezilir ama. En havalı alışveriş sepeti.


    Esprilere rağmen hintlileri tebrik ederim. Adamlar en azından çabalıyor.
  • Akilli bir isadami su araci getirse yada Tata Turkiye ithal etse, 15000TL fiyatla peynir ekmek gibi satar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepimiz dalga geçiyoruzda adamlar öyle veya böyle araba yapıyor biz onuda yapamıyoruz.
  • Bu araci ciplesen 60 hp olur yine bir cacik olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Akilli bir isadami su araci getirse yada Tata Turkiye ithal etse, 15000TL fiyatla peynir ekmek gibi satar.

    Tata şu noktada öyle bişey istemiyor.

    Gelse gelir zaten Tata bayileri mevcut.
  • tipten kaybediyor
  • Şu aracı küçümseyenler anlaşılan woswosa,mersoya biniyorlar.Ceplerinde para bol,ayakkabıları eskiyecek diye yürümekten kaçıyorlar.Hindistan gibi yoksulluğun revaçta olduğu bir ülke bütün mekanik,kaporta aksamlarını kendi üretiyorsa tebrik etmek lazım.Ülkemize bu araç gelse ve uygun fiyattan satılsa,öğrenci,acemi bayanlar ve bekarlar için biçilmiş kaftan olur.
  • gelsin de ucuza tipi bir sekil adam ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.8 dizelle rampada 1.6 atmosferikleri tokatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistan için güzel bir araç.
  • bi gelemedi yahu, kaç senedir bu forumda sayfalarca konuşuldu.
    işte geldi, fiyatı da şu! diyen olmadı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.