Şimdi Ara

TAŞTAN KALP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKŞAM Saat 24 ile -3.15 arası bi film izledim taştan kalp diye.

Pınar Tezcan oynuyodu ve gercekten çok güzel bi filmdi

izleyenler oldu mu ?

Atv'deydi bu arada film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 6 Temmuz 2006; 15:39:37 >

• eft hala bi fikri olan yok mu?
  • ben de izledim film biraz sıkıcı basladı ama eğlenceli gitti...Erkan Petekkaya idi galiba iyi bir oyuncu...

basta da yeni bir dizi düsündüm ama filmmiş
  • kızlar güzeldi.sesi kısık izlediğim için pek bi fikrim yok ama hep mini etek giymişlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

kızlar güzeldi.sesi kısık izlediğim için pek bi fikrim yok ama hep mini etek giymişlerdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

kızlar güzeldi.sesi kısık izlediğim için pek bi fikrim yok ama hep mini etek giymişlerdi.

Olum yavkar burda da mı buldun beni

• ben heryerde karşınızdayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    böbrek taşı ( ciddi )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw ben onu dizi sanıodum bi türlü bitmio ne diziymiş dedim megersem filmmiş yaw
  • valla kenarda açıktı önce pc ile uğraşıyodum sonra yavaş yavaş sarmaya başladı.Güzeldi hoşuma gitti benim de...
  • Aynen ben de bu nasıl dizi diye takıldım baktım olay gizemli hale dönmeye başladı izleyecek bir şey de yoktu izledim sonuna kadar. Ama o yazarın kim olduğunu çok önceden tahmin etmiştim. Biraz yavan bir konu olmuş. Tesadüfler had safhadaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Aynen ben de bu nasıl dizi diye takıldım baktım olay gizemli hale dönmeye başladı izleyecek bir şey de yoktu izledim sonuna kadar. Ama o yazarın kim olduğunu çok önceden tahmin etmiştim. Biraz yavan bir konu olmuş. Tesadüfler had safhadaydı.

Yaff bastan berı herkes farkındaydı aynı adam oldugunun

Arka planda cok belli oluyodu Erkan Petekkaya olduğu

Yaff bunun vcd sını bulamaz mıyız?Mewluth@ hocam ne düşünüyo bulabilir miyim?

Reklamı da fazla yapılmadı yaz filmi diye geçiştirildi gercı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 8 Temmuz 2006; 10:08:05 >

• kanal değiştirirken tesadüfen gördüm filmi.ilk dizi sanmıştım.ama çok güzel filmmiş.güzel bi aşk öyküsüaşk gibisi yok dedirtiyo insana
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir acı

kanal değiştirirken tesadüfen gördüm filmi.ilk dizi sanmıştım.ama çok güzel filmmiş.güzel bi aşk öyküsüaşk gibisi yok dedirtiyo insana

Yaff bu filmin vcd sini falan bulamaz mıyız acaba?

• ne filmiymiş bu,,ne zaman oynadı neden haber wermediniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: şamp

ne filmiymiş bu,,ne zaman oynadı neden haber wermediniz

Naber Ya aşk filmi ama sürükleyici güzel bi filmdi ilk kez bir yaz filmi bu kadar çok hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.