Şimdi Ara

TASOCULAR TASOLARINIZA NE OLDU :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sahi ne oldu ya unuttum valla ne güzel zamanlardı ah ahh
  • Bir sürü tasom vardı hepsini annem çöpe atmıştı
  • Saeros kullanıcısına yanıt
    Merak Ettik hocam bekleriz bir foto :) yalnız 150 tane az gibi dediğine göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az ama öz daha olması gerekli ama malikaneyi araştırmak lazım.Kasette donanım haber halkına gelsin.
    Bunlar ayırdıklarım sanırım birde tazmanya canavarlılar misketler ve 2 tane mega tasom vardı onları koyduğum yerden anca sabah çıkarabilirim.
    Digimon mu ne :D o full seri.

TASOCULAR TASOLARINIZA NE OLDU :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 22 Mayıs 2014; 21:31:40 >

• Ortagım vardı 1000 e yakın tasomuz olmustu mahalleyi değil mühiti ütmüştük.Sonra ortağımla kavga ettik tasolar için.Tasoların üzerine zeytinyağı döküp yakmıştım evin bahçesinde.
  • mal gibi güzelim tasolary delerdik.bir de pokemonun karton maskeleri vardy doksanlar bamba?kaydy.arkada?lar herkes elindeki hatyrasyny ve koleksiyonunu çekebilir mi hatyrlamady?ym daha bir sürü ?ey vardy.?eyi biliyor musunuz kyz ve erkek vardy plastikten elbiseleri vardy kartondan üzerindeki çykyntyly yere oturturduk elbiselerini :)
  • Saeros kullanıcısına yanıt
    Elbette önemli olan manevi değeri zaten eski olması o yüzden daha güzel :) keşke herkes böyle saklasaydı iyi yapmışsınız

• ANNEM AKŞAM EZANI OKUNUNCA EVE ÇAĞIRIRDI.TAMAM ANNE DERDİM ARKADAŞLA KIYASIYA MÜCADELE EDERDİK.APARTMANIN LAMBASI SÜREKLİ HEYECANLI KAPIŞMALARIMIZIN İÇİNE EDERDİ :) ZIRT PIRT YOK BU SEFER BEN YAKMAM SEN YAK FELAN.YERDEN 10 TANE 1000 LİRA TOPLAR GÖTÜRÜR BAKKAL AMCAMIZA VERİRDİK 1 KELOĞLAN SAKIZI ALIRDIK İKİYE BÖLERDİK DOSTLUK KOKULU GÜNLERDİ KÜSSEK BİLE PARMAK İŞARETİ YAPAR TEKRAR BOZARDIK KÜSLÜĞÜMÜZÜ ÇAKALLIK NEDİR BİLMEZDİK.BABASINDAN PARA ALAN ARKADALARIMIZIN ELİNDEKİ PARAYLA HEP BİRLİKTE BAKKALA KOŞAR HARCARDIK KÜÇÜK PARALARIMIZI
  • Annem imha etti.Çocukluğuma dair hiçbir şeyim yok.Açmayın lan şöyle konular.
  • Çoğu kayıp
     TASOCULAR TASOLARINIZA NE OLDU :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Ütüldüm kamki

• Pokemon 1-2-3 karakterleri ile tam seri

Pokemon Tv tam seri 1-55

Looney Tunes 1-80 tam seri

Dıgımon 1-90 tam seri

Jet taso 1-101 tam seri

Dönen taso 1-60 tam seri

Çeso 1-38 tam seri

Bende de bu seriler var eksiksiz yeni arkadaşlar parası olan o günleri yaşamak isteyene satılır :) büyük koleksiyonumu artık ortaya çıkarma zamanı :)

• Beyler bu cips firmalarına mail felan atsak yeniden üretmezler mi? Tabi eskileri gibi olmaz ama...

• Çok attık fritolay a mesaj :) herkese aynı cevabı yazıyorlar elimizde olsa size hediye ederdik, üretimi yurtdışından geliyor falan hikayeler :) aynı hep

• Üretip set şeklinde satsalar cipsten çok para kazanırlardı, akılsızlar.
  • arkadaşımın tasosunu kıskanırdım ne günlerdi be
  • Bir poşet dolusu tasom vardı küçükken mahalleden bir arkadaşım istemişti birgün ben de dursun diye enayi gibi verdim hepsini. Anası sobaya atmış
  • gelde şimdi kaçak taso bastırma arkadaş.delikanlı gibi bize bir miktar bastırın veya varsa satın dedik.
  • Ballkona çıkıp bağırıp mahallenin bebelerini aşağı topladım sonra da tek tek aşağıya attım hepsini
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.