Şimdi Ara

Taşınma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni eve nasıl alışıyor dostlarımız? Nelere dikkat etmeliyiz? Alışması çok mu zor oluyor acaba?

• Öncelikle mama konusu çok önemli. İyi bir mama ile başlayıp onunla devam etmenizi öneririm.

eviniz yüksek katta ise pencere ve balkonlara mutlaka ve mutlaka kedi filesi yaptırın. Sonra kedinizin başına birler gelirse çok üzülürsünüz.

ve alışma süresince onu zorlamayın, eğer kendine bir güvenli alan bulursa, koltuk altı falan gibi o alanda müdahale etmeyin.

haftada 1-2 ıslak mama, yoğurt verin, bağışıklığı yüksek tutmak önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eadg

Öncelikle mama konusu çok önemli. İyi bir mama ile başlayıp onunla devam etmenizi öneririm.

eviniz yüksek katta ise pencere ve balkonlara mutlaka ve mutlaka kedi filesi yaptırın. Sonra kedinizin başına birler gelirse çok üzülürsünüz.

ve alışma süresince onu zorlamayın, eğer kendine bir güvenli alan bulursa, koltuk altı falan gibi o alanda müdahale etmeyin.

haftada 1-2 ıslak mama, yoğurt verin, bağışıklığı yüksek tutmak önemli.

Tesekkurler bilgiler icin hocam galiba yeni sahipleniyorum sandiniz.

Benim hali hazirda bir oglum var:)

Benim suan oturdugum evden tasinma gibi bir sey soz konusu. Kesinlik yok ancak ihtimal dahilinde.

Eger bu olursa kedimin alistigi evden tasinirisak yeni evde onu neler bekliyor acaba? Kendisi alisabilecek mi? Alismasini hizlandirmak ve kolaylastirmak adina neler yapabiliriz? Bunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.