Şimdi Ara

Taşındıktan sonra ADSL açmak çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bir hafta önce nakil için başvuru yaptım. Gelip bir şeyler yaptılar, anca bugün telefon açıldı fakat hala internet açılmadı. Dsl ışığı yanıp sönüyor. 444 0 375te ise bant kaydından başka muhatap bulamıyorum. Her şey hazır, kurulu. Bağlantıyı açmak bu kadar mı zor? Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Tam bir hafta önce nakil için başvuru yaptım. Gelip bir şeyler yaptılar, anca bugün telefon açıldı fakat hala internet açılmadı. Dsl ışığı yanıp sönüyor. 444 0 375te ise bant kaydından başka muhatap bulamıyorum. Her şey hazır, kurulu. Bağlantıyı açmak bu kadar mı zor? Ne yapabilirim?

Israrla Ara Bagır Cagır Ancak Oyle Yapıyolar Yapmazlarsadawww.sikayetvar.com a bildir

• Keşke bağırıp çağırabileceğim biri olsa. Eskiden biri çıkıyordu derdimizi ona anlatıyorduk, şimdi 1e 2ye basmaktan başka bir şey yok.

• Türk telekom ev telefonunu 4 günde anca açtı.Şimdi ev telefonu açık ama bu seferde superonline'nin istanbuldan kargo ile gönderdiği modemin gelmesini bekliyoruz
  • Ben bundan 2 yıl önce nakil işlemi yaptım.

Hattım tam 2 hafta sonra aktif oldu.

Fakat internete giremedim.

Sonra aradım ekip gönderdiler.

Kontrol edildi.

Port sorunu var halledecez dediler.

1 haftada öyle geçti.

En sonunda internetim geldi.

Fakat 2mbps'ye sabitlenmiş.

Hat değerlerimde çok çok iyiydi.

Birde hızı yükselttirmek için bayaaa ugraştım.

3 hafta kafadan gitti.

Zaten randıman tutmadı son 1hafta.

Yani 1 ayım zehir oldu bu lanet firma yüzünden...

Şu anki vaziyet nasıldır bilemiyorum....

DÜZELTME: Anlatım bozuklugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The4841VFp -- 8 Haziran 2012; 19:30:10 >
  • 444 0 375ten başka numara var mı peki? Bant kaydı değil de, canlı biriyle görüşebileceğim

• ptesi taşıttık bizde perşembe günü gelip bağladılar.2-3 saat geçici numara verdiler(yeni çıkmış bu olay sanırım.)
    ilk bi bağladılar adsl sinyali ve internet vardı ama ttnetin sayfasına atıyordu.
    sonra kabloları değiştirdiler bişeyler yaptılar.adsl sinyali yok şuan.
    sinyal varken ss almıştım.
     Taşındıktan sonra ADSL açmak çok mu zor?

ttneti aradım bikaç kere dün.
    telefon bağlandıktan sonra 2gün içinde açılır dediler bakalım yarın belli olcak.
    kafadan 1hafta gitti zaten.
    kullanmadığımız günlerin parasınıda alıyorlar sanırım.üstüne birde nakil ücreti alıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 gün sürdü bağlatmam... Telefonu bağladılar 5 günde 20 gün bekledik boş yere. En son babam gitti bastı genel müdürlüğü öyle hallettik.
  • OOOOO SIZ NAPTINIZ YAA BEN GECEN SENE TELEFON ETTIM ERTESI GUN GELDILER TELI BAGLADILAR 2 SAAT ICINDE ACILDI HEM TELEFON HEM INTERNET BANA HIC SIZIN GIBI DENK GELMEDI HEP 2 GUN ICINDE NAKIL TAMALANDI ISTANBUL DA
  • Yine bir sabah. Dün gece arıza kaydı oluşturdum 444 0 375ten.telefon babamın üstüne kayıtlı. Onunla görüşmek istediler fakat evde yok. Belki şu an açacaklardı. Size bilgi veremeyiz dediler. Arıza kaydını ben oluşturdum ben anlarım sadece dedim. İyi günler dedi kapattı. Ben bu kadar mükemmel hizmet görmedim. Bir tıklık sorun 8 gündür duruyor.

• quote:

Yine bir sabah. Dün gece arıza kaydı oluşturdum 444 0 375ten.telefon babamın üstüne kayıtlı. Onunla görüşmek istediler fakat evde yok. Belki şu an açacaklardı. Size bilgi veremeyiz dediler. Arıza kaydını ben oluşturdum ben anlarım sadece dedim. İyi günler dedi kapattı. Ben bu kadar mükemmel hizmet görmedim. Bir tıklık sorun 8 gündür duruyor.

Baban anlamıyorsa nolacak peki şimdi?
  • az önce yine aradım .direk turktelekom arızayı aradım birde.
    telefon bağlandı dedim 2 gün önce .internet ne zaman gelicek dedim.
    onu da gelip bağlıcaklar dedi online olmuyormuş o işler.
    büyük dslamlardan var köyde.ordanmı yoksa saha dolabından mı bağlıyacaklar acaba ?
  • 444 0 375ten haber yok. Bir daha aramadılar. Eve gelen telekom ekibini aradık. Yapabileceğimiz bir şey yok, nakil için başvuru yaptığınız ttnet ofisini arayın dediler. Aradık. Hat aktif gözüküyor, modem fişini çekin, 20 dakika sonra takın, olmazsa birkaç kez tekrarlayın, yine olmazsa bizi arayın dediler. Yaptık, olmadı. Bir yeri arayacağını söyledi, Bekledik, yok. 10 gün oldu hala yok. DSL ışığı yanıp sönüyor.
  • Az önce müşteri hizmetlerini yine aradım. Yine bant kaydı dinledim. Üç gün önce yapmış olduğum arıza kaydı üzerine çalışmalar devam ediyormuş. Herhangi bir çözüm bulunursa aranacakmışım. Başka bir işlem yapmak için biri, çıkmak için ikiyi.

Tek muhatap bulamıyorum bu basit sorun için. Ne işmiş bu taşınmak? Ne yapsam da birileri yardımcı olsa?

• quote:

Az önce müşteri hizmetlerini yine aradım. Yine bant kaydı dinledim. Üç gün önce yapmış olduğum arıza kaydı üzerine çalışmalar devam ediyormuş. Herhangi bir çözüm bulunursa aranacakmışım. Başka bir işlem yapmak için biri, çıkmak için ikiyi.

Tek muhatap bulamıyorum bu basit sorun için. Ne işmiş bu taşınmak? Ne yapsam da birileri yardımcı olsa?

kardeşim madem ilgilenmiyorlar , gideceksin santrale... adamları kollarından tutup zorla eve getireceksin. gerekirse güç kullan ... altlarındaki 06 plakalı üzerinde "türk telekom , türkiye'ye değer..." yazılı araçlarla sabahtan akşama kadar serseri gibi dolaşıyorlar hiçbir iş yaptıkları yok boşa benzin yakıyorlar. git santrale direk , bağır çağır kavga çıkar ...

niye mi böyle yazdım ? çünkü hakikaten çok basit bir işlem için bu kadar süre bekletiyorlar yazık gerçekten...

• Yeni taşındığımda 2 aydır port değişimi için beklemiştim. Neyse ki kurtuldum ttnetten.
  • Başvuru yaptığım yer hat aktif, sorun gözükmüyor diyor.
    444 0 375 arıza tespit ediyor.
    modem ışığı yanıp sönüyor.
    Sorun buradan mı kaynaklanıyor acaba? Modeme girip ayar mı yapmam gerekiyor? Tüm bağlantılar, kablolar sağlam.

• quote:

Başvuru yaptığım yer hat aktif, sorun gözükmüyor diyor.
    444 0 375 arıza tespit ediyor.
    modem ışığı yanıp sönüyor.
    Sorun buradan mı kaynaklanıyor acaba? Modeme girip ayar mı yapmam gerekiyor? Tüm bağlantılar, kablolar sağlam.

niye uğraşıyorsun ki.. çağır eve ekipleri gelsin halletsinler. hem bu kadar süre beklemissin yazık günah yahu.
  • 10. gün itibariyle açıldı. Bugün de olmasaydı ekibi kendim getirecektim. Bu ay verdiğim paranın 3te biri havaya uçtu. Teşekkürler ttnet
  • Ve 11. gün. Dün internet geldiği an telefon kesildi. Yine aradık. Bu sabah ekip geldi bir şeyler yaptı. Telefon düzeldi. Peki ya internet? Gitti! Modem ışığı sabit. Ama hiçbir siteye giremiyorum. Telefondan edge ile girdiğim internet ttnet'ten daha stabil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.