Şimdi Ara

Taşınabilir televizyon tavsiyesi? LG stanbyme 2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaz geldi hem balkonda hem de mutfakta kullanabileceğim ayaklı şarjlı kablosuz televizyon arıyorum. Lg stanbyme 2 ilgimi çekti. Kullanan bilen var mı? Taşınabilir televizyon alınır mı? Parasını hak ediyor mu. Kullananların yorumlarını alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertinos -- 6 Temmuz 2026; 14:10:27 >

• Taşınabilir televizyon arayanlar macera aramasın. StandbyME 2 gayet kaliteli bi tv olmuş. 4 saat pil ömrü, webOS işletim sistemi, tablo görünümü, çizim aracı, saat ve takvime dönüşebilme özelliği, USB-C desteği, Airplay ile iPhone’dan görüntü aktarma gibi kullanışlı özellikleri var

Sıcak fırsatlardaki konuya yazdım. buraya da yazayım.

LG'nin sitesinde foruma özel DONANIM4000 koduyla 4.000 TL indirim oluyor. 39 bin liraya denk geliyor. Diğer sitelere kıyasla ve önceki modelin fiyatına göre epey güzel bir kampanya.

Geçen hafta almıştım ürün geldi. Evde TV'yi paylaşmakta sorun yaşıyorduk. Bu sorun ortadan kalktı. Evde odadan odaya taşınması da epey büyük kolaylık sağlıyo

• bence git letgo dan 5-10 bin e 40 inç tv al. balkona monte et ya da küçük bir sehpaya koy yaz boyu orada kalsın.

hem daha büyük ekran izlersin, hem de 35 bin liran cebinde kalır.

bu tür tv ler başta kullanışlı gibi gelir. sonra işe yaramaz...

• Bu tv bu parayı hak ediyor mu hak etmiyor mu tereddütte kalanlar için yorumlarımı yazıyım. Öncelikle taşınabilir tv kullanana kadar bunun ne kadar kullanışlı bir şey olduğunu tam idrak edemiyo insan. Teknik özellikleri bir kenara şarjlı ve kablosuz kullanılması, kendi ayakları ve tekerlekleri olması işi değiştiriyo

• Alınır hocam çok iyi cihaz bende var çok pratik mutfaga ve yatak odasına TV alcaktım gerek kalmadı ayaklı olarak istediğim odaya götürüyorum hatta önümüzdeki ay 32" versiyonu geliyor stanby Me MAX o modeli bekliyorum değiştireceğim.

• MediaMarkt'ta 38.699 TL'ye düştü. Alternatif olarak LG'nin sitesinde DONANIM2000 koduyla 38.999 TL'ye düşüyor. Ben LG'nin sitesinden almıştım ama World veya Maximum kartınız varsa MediaMarkt'ın sitesinde 2.000 TL bonus puan hediye ediliyor. Değerlendirilebilir.

Taşınabilir televizyon tavsiyesi? LG stanbyme 2 alınır mı?
    Taşınabilir televizyon tavsiyesi? LG stanbyme 2 alınır mı?mediamarkt
    LG 27LX6TDGA StanbyME 2 27 inç 68 Ekran Smart Dokunmatik Taşınabilir Webos QHD LCD Ekran Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-27lx6tdga-stanbyme-2-27-inc-68-ekran-smart-dokunmatik-tasinabilir-webos-qhd-lcd-ekran-1248777.html
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.