Bildirim
Taşınabilir şarj cihazını laptopa bağlama paradoxu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Laptopun şarj girişi farklı diye biliyorum. Ayrıca ikisi bir birini şarj etse dahi döngü bir süre sonra biter. -
Hocam laptopa ya usb den ya da ac girişinden sokacağız, şarj aletine de ya Micro usb yada usb den. Yani 4 farklı kablo yaratabiliriz, çok meraktayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi bir birlerini şarj etseler dahi belli bir süre sonra dolaşan enerji bitecektir. Çünkü enerji yol kat ettikçe azalacaktır. -
Neyi nerden bağladığına göre değişir. İkisinin de şarj etme veya enerji verme yerinden bağlarsan devre tamamlanmadığı için çalışmaz diye biliyorum. Hatta powerbank in bir ucunu telefona diğer ucunu fişe tak yine çalışmaz devre tamamlanmadığı için. Ama emin değilim yanlış da söylemiyim
İşsiz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle yapma işte bir şey tartışılıyor şurada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurborden -- 5 Şubat 2016; 12:24:03 >
Belli başlı ürünler şarj ediyor laptopları
Asıl paradoks elektrik motoru ile jenaratörü birbirine bağlamak
Olum powerbank 5 v 1.5 A laptop ise 19 v 4-6 A arası falan o onu Nasıl şarj etsin?
Çalışanlar var. Xiaomi kullanıyorum, onda böyle bir özellik var çok işe de yarıyor.
Seri bağlama?
Laptop 19v ile calisir
Hocam benimki de xioami nasıl bağladın?
quote:
Orijinalden alıntı: nurborden
Seri bağlama?
Başlıkta tekil olarak kullanıldığı için seri bağlanacak şarj cihazları göremiyorum
Hocam direk cihazı prize ya da bilgisayara bağlayın sonra başka bir kablo ile telefona bağlayın. Ürünün sahte olup olmadığını kontrol etmek için de kullanılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X