Şimdi Ara

Taşınabilir şarj cihazı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyor'da bakıyorum da Powebank markası çok ucuz, yani aşırı ucuz. Diğer markalardan yarı yarıya hatta daha fazla ucuz. 5600 mah bataryayı 23 liraya satmaları normal mi? Sony'nin kendi ürünleri de çok pahalı geldi. GoMax isimli bir marka buldum. 5600 mah ürünü Powerbank markasının 5600 mah'ıyla aynı fiyatta. Sizce GoMax mı almalıyım? Daha önce hiç duymamıştım zaten bu markayı. Kullanan var mı hiç? Bataryada performans sorunu yaratırlar mı?

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Ucuz modellerin çoğu gerçekten üzerinde yazan değerleri vermiyor. O değerleri verse bile kalitesiz pil kullanıldığından maksimum şarj-deşarj döngüsü sayısı az oluyor, çok kısa bir sürede pil ömrünü tamamlayabiliyor. Bilinen ve kaliteli mallara yönelmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Ucuz modellerin çoğu gerçekten üzerinde yazan değerleri vermiyor. O değerleri verse bile kalitesiz pil kullanıldığından maksimum şarj-deşarj döngüsü sayısı az oluyor, çok kısa bir sürede pil ömrünü tamamlayabiliyor. Bilinen ve kaliteli mallara yönelmenizi tavsiye ederim.

İtü Sözlük'te sordum bir arkadaşm xiaomi markasınınkileri önerdi. Ben de bu markadan alıcam. En azından içim rahat eder.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Onun da fiyatı az değil. 90 TL civarı. Yalnız alırken güvenmediğiniz yerden almamaya dikkat edin. Xiaomi pillerin sahtesi çok fazla piyasada.

http://www.hepsiburada.com/liste/xiaomi-10400-mah-universal-tasinabilir-sarj-cihazi/productDetails.aspx?productId=telsarjxiaomi10400&categoryId=60004584
  • quote:

Onun da fiyatı az değil. 90 TL civarı. Yalnız alırken güvenmediğiniz yerden almamaya dikkat edin. Xiaomi pillerin sahtesi çok fazla piyasada.

http://www.hepsiburada.com/liste/xiaomi-10400-mah-universal-tasinabilir-sarj-cihazi/productDetails.aspx?productId=telsarjxiaomi10400&categoryId=60004584

Evet hocam ben de farkettim onu, bazıları baya ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• S.a hocam ta?ynabilir ?arj cihazy istiyorsanyz bence 32.000 binili ava falan giderken yanyma alyyorum 5 gün falan idare ediyor benii valla :P
    Karde? burdan bak istersen ben burdan sipari? ettim adamlar hemen yolluyo.

Link: Tasinabilir Sarj Cihazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_selanikli -- 8 Ocak 2015; 12:15:40 >
  • quote:

Aldım geldi ürün. Beklediğimden daha küçükmüş.

Taşınabilir şarj cihazı önerisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.