Şimdi Ara

Taşınabilir HDD'yi TV'ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beko markalı 82 ekran LCD televizyonum var. Tosbiha markalı harddiskimdeki filmleri tvde izlemek istiyorum. TV nin girişişlerinde usb portu yok sadece hdmi girişi var. benim hdd ise usb çıkışlı. Şimdiye kadar HDD'yi notebooka bağlayıp öyle film izliyordum. Artık sadece hdd ile izlemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba?

• Bazen usb yerleri tvnin görünmeyen yerlerinde olabilir. sizin lcd niz duvara asılı ise işin zor çünkü arkasındaysa usb girişine usb takamayabilirsiniz. ama asılı değilse muhakkak ki usb girişi vardır bir araştırın diyelim ki yok o zaman da hdmı yı usb dönüştüren kablolar var onları araştırıp alabilirsiniz

umarım yardımcı olmuşumdur

Orijinalden alıntı: lolobaby

Bazen usb yerleri tvnin görünmeyen yerlerinde olabilir. sizin lcd niz duvara asılı ise işin zor çünkü arkasındaysa usb girişine usb takamayabilirsiniz. ama asılı değilse muhakkak ki usb girişi vardır bir araştırın diyelim ki yok o zaman da hdmı yı usb dönüştüren kablolar var onları araştırıp alabilirsiniz

umarım yardımcı olmuşumdur

Hocam tv duvara asılı değil, arka tarafını yanlarını falan bi güzel kurcaladım usb girişi kesinlikle yok. HDMI i USB ye çeviren aparatı gördüm ancak şöyle bir şey var ben hdd ye taktıktan sonra televizyondan nasıl bağlanacağım HDD ye çünkü ayarlarında bir yere bağlanmakla ilgili herhangi bir şey yok.

• beko markalı tv lerin arayüzlerini pek bilmiyorum ama vesteller de av bölümünde hdmı-1 hdmı-2 hdmı-3 gibi seçenekler var hdmı ların hepsini dene olmadı bütün av seçeneklerine bak belki olur

Orijinalden alıntı: lolobaby

beko markalı tv lerin arayüzlerini pek bilmiyorum ama vesteller de av bölümünde hdmı-1 hdmı-2 hdmı-3 gibi seçenekler var hdmı ların hepsini dene olmadı bütün av seçeneklerine bak belki olur

tamam hocam ben biraz kurcalıyayım bakalım, sağolun
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.