Şimdi Ara

Taşınabilir HDD kutu değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üstteki Seagate expansion 3.5" 2 tb taşınabilir diske sahibim.Ufak bi kaza geçirdi ve usb giriş kısmı içeriden koptu söküp baktım ve durum aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü gibi.Lehimlenen yerler küçük ve birbirine yakın olduğu için tamiri zor görünüyor.Zaten çipin üzerindeki kısım hasar görmüş tamir olsa da rahat rahat kullanamam gibi geldi bana.

Çare olarak yeni hdd kutusu almaya karar verdim ama diskin standart 3.5" sata hard disklerden olduğuna emin olamadım belki farklılık vardır diye emin olmak için fotoğraflarını koydum.Herhangi bir 3.5" ve 2 tb destekli hdd kutusu alsam iş görür mü? Kullandığım hdd usb 2.0 destekliydi kutuyu usb 3.0 destekli alsam problem yaşar mıyım?Mesela şu ürünü uygun buldum:

FRISBY FHC-3520S 3.5" SATA HARDDISK KUTUSU USB 3.0

• msjı yazalı 2 yıl olmuş bu süre içresinde sorunu hallettin mi ? şu an sıkıntıyı bende yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytullahkaya

msjı yazalı 2 yıl olmuş bu süre içresinde sorunu hallettin mi ? şu an sıkıntıyı bende yaşıyorum.

Elektronikten anlayan bi arkadasa gosterdim adam olmaz bu dedi yeni bi hdd kutusu aldim artik ben de.Aldigin kutunun SATA mi IDE mi olduguna dikkat et gerisi onemli degil calisiyor.2 tane hdd kutusu degistirdim bu sure zarfinda ikincisi hesapli denkgelmisti usb 3.0di o yuzden bir kez daha degistirdim yoksa problem yoktu yani ikisinde de sorun cikarmadi hatta almadan once elektronikci arkadasimin hdd kutusuna taktik denemek icin onda da sorunsuz calisti demekki standart hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 21 Mart 2015; 11:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Smart MediaPlayer Plus 500 GB vardı.

Medya Player olarak bozuldu onu HDD kullanmak istiyorum.

USB 2.0 idi USB 3.0 HDD kutusu alsak sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Bende de Smart MediaPlayer Plus 500 GB vardı.

Medya Player olarak bozuldu onu HDD kullanmak istiyorum.

USB 2.0 idi USB 3.0 HDD kutusu alsak sorun olur mu ?

benimkinde sorun olmadı 2.0dı şimdi 3.0 kullanıyorum
  • Arkadaşlar bendede usb2 harddiski usb 3 kutusuna taktım sorunsuz calısıyor ama usb 3 özelliğini aldımı hızı usb 3 gibi oldumu ? deneme şansım olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.