Şimdi Ara

Taşınabilir Harddisk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Taşınabilir Hdd: Segate FreeAgent 500 gb - 2,5 inç

Arkadaşlar benim harddiskte bir sorun.Ve bunu geniş bir şekilde anlatacağım.Yardımlarınızı Bekliyorum.

1.Harddisk'i taktığımda ekrana otamatik "kullan" gelmiyor. Bilgisayara girdiğimde bir süre yanıt vermedikten sonra bilgisayarım görüyor.

2- Daha sonra içierisine birşey atmak istediğimde Aşağıdaki uyarı ile karşılaşıyorum:

3-İçinde bir şey olmadığı için biçimlendirmeyi deniyim.Hızlı biçimlendiriyorum (NTFS ).Uzun bir süre sonra biçimlendirme tamamlandı diyor. Fakat dosya attığımda yine resimleki uyarı ile karşılaşıyorum...Daha sonra tekrar hızlı biçimlendir dediğimde bu kez "biççimlendirme tamamlanamadı" uyarı alıyorum.

4- Diskteki hataları denetlemek istediğimde Açılan "yerel g diskini denetle" başlata baştığımda kayboluyor.

5- Harddiskimi bir şekilde kullanmak istiyorum.Bunun İçin biçimlendirme format farketmez yeterki kullanayım. Harddiskin özelliklerinin resimlerini sunuyum.Belki Yararı olur bilgilendirmenizde.

• Başka bir bilgisayarda deneme yaptınız mı? Aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Tam denetim izinlerinide değiştirmeye çalıştığımda aynı "sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" uyarısını alıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.