Şimdi Ara

Taşınabilir diski notebook'a bağlayamiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Size söyle anlatim, benim hp Pavillion 15 p104nt modelinde bir bilgisayarim var. O model bu model alinmaz olayina girmeyin, sadece soruna bakin ve yardim etmeye çalışın, simdiden Teşekkürler...

Simdi ben bu bilgisayara, Tasinabilir disk'i bağlayinca ilk basta görüyor, sonra baglanti kopup tekrar bağlanıyor ama saniyelik birsey, bilgisayardan iki tane ses geliyor birer saniye aralikla, baglanti koptuguna ve bağlandığına dair sanirim. Bazen ışığı sonuyor bazen yanmaya devam ediyor diskin. Ama bu olay flash bellekde olmuyor, yani 8gb flashi sorunsuz baglayabiliyorum. Acaba sorun usb portlarindami yoksa yazilimsal mi?

Tasinabilir disk diger bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyor.

Taşınabilir disk: Samsung M3 1TB
    Notebook: HP Pavillion 15 104nt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 23 Haziran 2015; 10:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi gençler bi yardim eli, sanırım garanti yolu gözüktü gene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantalhaaslan

usb kablonda sıkıntı var gibi geldi bana kabloyu degiştir olmadı taktıgın yeri degiştir

Hocam usb kabloda sorun yok ark pc de sorunsuz çalışıyor, ayni portta flash falan takincada sıkıntı çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 'a HDD Bağlamak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.