Bildirim
Taşınabilir Bilgisayar için Taksitlendirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tek çekim yap bankadan taksitlendirme al. Firmadan değil. İş bankası 100 tl çeksem 3 taksit veriyor manyak gibi. Firmadan saha fazla fark ödersin belki ama ödersin sonuçta.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim mesaj için. Araştıracağım dediğiniz konuyu. Mesela 12 taksitte faiz ne küsürlerde oluyor bilginiz var mı acaba? Çözüm yolu olması sevindirdi beni:) -
Orasını bankayla konuşup hesaplatın. Kaç taksit verir ne kadar faiz verir bilemem. Belki taksidi taksitlendirme gibi bir yol çıkar yaparlarsa.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemsahnn
Teşekkür ederim mesaj için. Araştıracağım dediğiniz konuyu. Mesela 12 taksitte faiz ne küsürlerde oluyor bilginiz var mı acaba? Çözüm yolu olması sevindirdi beni:)
hesabın olduğu banka varsa bak sitesindede vardır kredi hesap vs mesala ben finans bankala iş yapıyorum fikir açısından ..adresi burda hesap ncetveli vs var onun mesala fikir açısından bak istersen..https://kredi.qnbfinansbank.com/?ref=yandex_brandingqnbfinansbank_ihtiyackredisisearch&utm_source=yandex&utm_medium=cpc&utm_campaign=branding -
Öncelikle yardım için sağ olun. Biraz araştırdığımda...http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-ile-tanisin/cardfinans-ozellikleri/TaksitKolay.aspx sitesinden taksitlendirebileceğimi gördüm. Ancak sizin attığınız site daha az faiz veriyor. Fark nedir? -
sizin baktığınız kart finans kartı olupta sıtandart alış veriş yapan ama bunu tekseferde değilde taksitle ödemek isteyen kart sahipleri için ..benim gösterdiğimse farklı olarak tüketici kıredisi olrak farklı uzun vadeli almak isteyen ler için.. -
Anladım. Tüketici kredisi alacağız yani son çözüm. Teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X