Şimdi Ara

Taşınabilir 80 GB ve üstü Harici Disk Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bana bir tane taşınabilir harici disc lazım. Ancak bu diskin CF Kart uyumlu olması gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir. Kapasite olarak 80-100-120-160 GB olabilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: dogaci24

Merhaba Arkadaşlar bana bir tane taşınabilir harici disc lazım. Ancak bu diskin CF Kart uyumlu olması gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir. Kapasite olarak 80-100-120-160 GB olabilir..

CF kart da nedir? bilgi verir misn?
  • western digital passport 80-120-160gb lık olanları var
  • Türkiye'de taşınabilir harici disklerin üzerinde CF kart girişlisini hiç görmedim. Google'da "portable external disk with cf slot" aratınca bazı örnekleri çıkıyor. Türkiyede gören varsa yazsın, ben bilmiyorum.
  • ben de hiç görmedim, hatta böylesini ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Merhaba Arkadaşlar bana bir tane taşınabilir harici disc lazım. Ancak bu diskin CF Kart uyumlu olması gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir. Kapasite olarak 80-100-120-160 GB olabilir..

CF kart da nedir? bilgi verir misn?

CF Kart Dijital Fotoğraf makinelerinde kullanılan bir tür hafıza kartıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Almanya'dan gelen bi arkadaşımda görmüştüm. Türkiye'de bulmak gerçekten zormuş.
    Yardımınız için yinede çok teşekkürler..

• quote:

Ben Almanya'dan gelen bi arkadaşımda görmüştüm. Türkiye'de bulmak gerçekten zormuş.
    Yardımınız için yinede çok teşekkürler..

Yalnız bu tür aletler baya işlevselmiş. Arayıp bulamak lazım. Umarım yurdumuzda da yaygınlaşır. Gerçi talep olduğu sürece yaygınlaşır.
  • Fotoğraf vs bircok makineyi direk usb kablosu ile veri aktarımı yapabileceğin harici depolama üniteleri de var. Onları da tercih edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelfender2

Fotoğraf vs bircok makineyi direk usb kablosu ile veri aktarımı yapabileceğin harici depolama üniteleri de var. Onları da tercih edebilirsin.

elinde önerebileceğin herhangi bir somut marka ve model var mı? link de olur
  • aradığın ürün bu olsa gerek ama 20gbhttp://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=FLEX.U20.CRPB.01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 29 Aralık 2006; 0:55:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelfender2

http://forum.netfotograf.com/memory_cards.asp?msg_id=6549

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

aradığın ürün bu olsa gerek ama 20gbhttp://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=FLEX.U20.CRPB.01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 30 Aralık 2006; 21:38:43 >
  • Teşekkürler arakadaşlar. Aradığım tamda buydu. Fiyatıda iyi. Ama 20 GB yetermi bilmem.

Çok çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.