Şimdi Ara

Tasarımı Tom Ford imzası taşıyan Oppo X ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tasarımı Tom Ford imzası taşıyan Oppo X ortaya çıktı



    Bütçe dostu akıllı telefonları ve mobil aksesuarlarıyla son yıllarda hızlı bir yükseliş yakalamış olan Çinli mobil teknoloji devi OPPO’nun üstünde çalışıyor olduğu sıra dışı bir cihazın render görüntüleri LetsGoDigital tarafından yayınlandı. Aşağıdan yukarıya doğru ekranı uzayan veya farklı bir deyişle ortasından ekran çıkan bu model, Ünlü tasarımcı Tom Ford’un imzasını taşıyan Oppo X.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S21 serisinin Avrupa fiyatları ortaya çıktı



    Görsellerde yer alan cihazın kamera kurulumunun hemen altında yer alan “OPPO X Tom Ford” ibaresi modelin OPPO ve Tom Ford işbirliğinde üretiliyor olduğuna dikkat çekiyor.



    Render görüntülerinden yola çıkarak cihazın tasarımından kısaca söz edecek olursak; cihazın içerisinde kızaklı klavye mekanizmalarına benzeyen bir mekanizma bulunuyor.



    Bu mekanizmaya yerleştirilmiş olan dokunmatik panel, dıştaki küçük ekranı yukarıya doğru kaydırdığınızda ortaya çıkıyor ve böylelikle ekran büyümüş oluyor. Aynı zamanda arka kamera kurulumunun hemen altında da dokunmatik bir panel bulunuyor ve bu panel de cihaz yukarıya kaydırıldığında ortaya çıkıyor. Arka taraftaki dokunmatik panel arka kamera kurulumunu ön kamera olarak da kullanabilmeyi sağlıyor, zira cihazın ön kamera sensörü bulunmuyor.



    Tasarımı Tom Ford imzası taşıyan Oppo X ortaya çıktı



    Cihaz, içerideki ekranlar çıkartılmadan dışta yer alan küçük ekranla da kullanılabiliyor.



    İçerisinde bulunan mekanizma sebebiyle cihaz, hayli kalın bir kasaya sahip ve çok büyük olasılıkla ağırlığı da hayli fazla olacak.



    Cihazın arka tarafında yer alan altın sarısı modülde üç kamera sensörü ve onların hemen altında bir tane LED Flaş bulunuyor. Sensörlerin özellikleri henüz bilinmiyor.



    Görsellerde bordo rengine yer verilen cihazın dışı deri ile kaplı.



    OPPO X Tom Ford Edition’ın gelecekte piyasaya sürülmesi ihtimalinde sınırlı sayıda satışa sunulacağını ve yüksek bir fiyat etiketiyle alıcı bulacağını düşünüyoruz.




    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/oppo-x-tom-ford-slider-smartphone-stylish-rollable-design-patent-appears-cnipa/







  • Gördüğüm en itici telefonlardan biri olmuş.👎

  • Tom Ford kim?

  • Fikir güzel. Tasarlamak kolay ama piyasaya sunmak zor. Telefonları taşınabilir ve tek elle kullanılabilir hale geri dönmeleri lazım. Böyle tasarımlar çözüm olabilir.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    :D
  • e duvar kağıdı iphone 11 orjinali :))
  • Çok kalın duruyor umarım görüntü yanıltıcıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Tom Ford kim?

    Bir an için Eşofmanlı Şevket Hoca'yı anımsadım Tasarımı Tom Ford imzası taşıyan Oppo X ortaya çıktı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Ünlü bir tasarımcı. Lüks ürünleri var.

  • İmza atmasaymış daha iyiymiş

  • Bu oppo iPhone x e özenmiş oda oppo x çıkarmış ben telefonu pek sevmedim ne de olsa onun mühendisi bu telefonu tasarlamak için kim bilir kaç ay uğraşmıştır nede olsa bunda bir emek var ama telefon güzel değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.