Şimdi Ara

Tasarımı En İyi Konsollar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsol alırken elbette bir albeni de arıyor insan .. Dış tasarım da önemli ..

PS3 Original , PS2 Slim , PS4 Original , Wii , X360 Slim , Gamecube (Panasonic) bana göre başı çeker .. Size göre hangileri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps3 fat asiri kaba bir cihaz iyi gibi gorunur ama elinize alinca atasiniz gelir..ps2 slim in malzeme kalitesi cok dusuk...ps4 fat yani ilk cikan model de beyaz rengi haric pek iyi gorunen bir kasaya sahip degil...nec pcfx...gamecube..game boy...snes...dreamcast...psx...panasonic q gamecube...nes...nes kaba gibi gorunur ama tarzi vardir..virtual boy dusuk teknolojisini saymazsak iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Mart 2018; 21:48:56 >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Virtual Boy tekne motoru neresi iyi ..

• Zevkler ve renkler meselesi...senin begendiklerin benim begenmediklerim benim begendiklerim senin begenmediklerin...eger herkesin begendigi ayni olsaydi mahalle nin tum erkekleri ayni kadin in pesinde kosardi..bu da iyi degil tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Mart 2018; 23:1:46 >
    Zevk meselesi de Virtual Boy nedir ? Atari Jaguar'ı da beğenirsin sen ..

• Virtual boy un renk uyumu durusu ve tasarimi farkli..olay da bu zaten degisik ve farkli durusu....game boy u tasarlayan gumpei yokoi nin bir tasarimi hepsinden farkli.bir oyun kolleksiyonu odasina girsen ilk dikkatini cekecek ilk incelemek isteyecegin ilk goze batan sey...hayal kirikligi yasayacak olsan da......

Tasarımı En İyi Konsollar ..jaguar iyi bir tasarim degil..klasik atari kutugu.cd player ini ekleyince belki biraz bir seye benziyor...dis kutusu da fena degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 29 Mart 2018; 4:32:23 >

Controller'ı berbat . Çok büyük görünüyor ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sega Satürn'ün tasarımını beğeniyorum.Gerek kasasının gerekse joypadinin sağlam bir duruşu var.
  • Ilk cikan PlayStation'ın hem PSOne hali, hem de PSX hali asiri guzeldi tasarim olarak. Konsol hakkinda bilgi sahibi olmayan birisi bile ilk bakisinda "Bu kesinlikle bir Japon isi" diyebiliyordu. PlayStation 2'de keza oyleydi fakat PlayStation 3'te FAT kasa tamamen tasarim hatasiydi bana kalirsa. Spider-Man fontunun kullanilmasi gozumde baya itici yapmisti kasayi. Tamamen Amerikanlar tarafindan tasarlanmis gibiydi. PlayStation 3'ün Slim versiyonunda guzel bir tasarim cikarttilar fakat Super Slim'de yine tasarim olarak batirdilar.

Su an cikan konsollara bakiyorum da PlayStation 4'te, XBOX One'da tasarim olarak birer facia. Eski konsollari ozluyorum. Gorunusu bile "Tas gibi bu konsol, ne yaparsan yap bozulmaz" dedirten kasalari ozluyorum.

Umarim tasarim olarak yeniden 2000lerin baslarina donulur. Cunku PlayStation 4'e dokunmaya kiyamiyorum, en ufak darbede bozulacakmis gibi geliyor.

Bu arada PlayStation 3'ün FAT kasasi gercekten tasarim hatasiydi, sari isik hatasi en cok bu konsolda cikiyordu. Cunku konsolun fan kismi yeterli gelmiyordu ve bu da sicak havalarda, uzun sureli oyun seanslarinda konsolun fazla isinmasina sebebiyet veriyordu. Slim kasada bu sorunu duzelttiler.

Ozellikle XBOX 360 olmak uzere bu nesil (PlayStation 3 dahil) gelmis gecmis en sorunlu donem olarak anilabilir bir nevi. XBOX'da kirmizi isik hatasi yuzunden ilk satisa sunulan konsollarin toplatildigini hatirliyorum.

Son cikan nesilde boyle bir problem yasanmadi diye biliyorum ki zaten olmasi gereken de bu.

Umarim SEGA DreamCast'li, PlayStation One'lı saglam kasali donemler yeniden gelir.

O zaman ki oyunlar bile apayriydi. Ilk cikan Silent Hill'den aldigim zevki baska hic bir oyunda alamamistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.