Şimdi Ara

Tasarımda Kullanılacak Ekran Kartı Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Fabrikamızda Autocad, İnventör, Vault programları kullanıyoruz. Yöneticilerimiz sağolsun sistemlerimizi yeniledi ancak şöyle bir problem var. ben yeni sistemdeki görüntü kalitesinden memnun değilim. özellikle çizimlerdeki keskinlikler gözümü çok rahatsız ediyor, görüntüler hem çizimde hemde videolarda bana hafif puslu geldi. sanki çözünürlüğü yeterli değil gibi. sistemde kullanılan kart AMD RX 6600 tek hoşuma giden PC hızlandı ama bu pc'nin genel yapısı ile mi ilgili yoksa ekran kartından mı emin değilim.

    Sistemin resmi aşağıdadır. size danışmak istediğim konu ise. sistemki mevcut ekran kartını değiştirebileceğim 2 seçeneğim mevcut.


    1. Seçenek. atıl duruma düşen PC'deki mevcut GTX 1660 Ti görüntü kalitesi tatminkardı.
    2. Seçenek Workstation'da kullandığım ve memnun olduğum QUADRO RTX 4000, bu kart sistemime uyumlumudur, workstationdaki kadar verim alırmıyım hiçbir fikrim yok.


    Sistem şu şekilde.

    Tasarımda Kullanılacak Ekran Kartı Sorunsalı

    Bu da Bencmark testi.

    Tasarımda Kullanılacak Ekran Kartı Sorunsalı



    Yardımlarınız için teşekkürler.








  • Çekirdek sayılarına baktığında aralarında en iyisi RTX4000 görünüyor. Ardından RX6600 sonransında GTX1660Ti. Görüntünün puslu gelmesi ekran kartına bağlı değildir. Farklı bir durum vardır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.