Şimdi Ara

Tasarımcı/İş Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Mühendisim, Autocad ve benzeri cad programları kullanıyorum. 15,6 inç asus tuf gaming gtx 1650ti ips laptop dan çalışıyorum. Gözüm ağrıyor ve yoruluyorum. Tasarımı güzel, renkleri canlı bir monitör arıyorum. Aslında huawei mateview 28.2 her konuda çok hoşuma gitti ama maalesef çok pahalı. benim bütçem max 4000 civarı. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

• Bütçe kısıtlıymış, ama arttırma durumunuz olursa LG'nin ultrawide ekranlarına bakabilirsiniz. Benzer bir meslek grubunda yer alıyoruz ultrawide ekran kesinlikle iş için daha rahat kullanılabiliyor. LG UltraWide 34WL50S-B bu modeli inceleyebilirsiniz, vesa uyumlu olduğu için daha sonra monitör kolu alarak esnek olarak kullanabilirsiniz.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. Aslında böyle yatay ekranları deneme şansım olmuştu ve hiç kullanışlı bulamadım kendi adıma. " LG 27UL550-W 27" 4K Freesync IPS Monitör " hakkında ne düşünüyorsunuz? Çerçeveleri ince ve şık olsa alabilirdim gibi duruyor.

• 24" profesyonel renk yönetim monitörüdür kendileri. %100 sRGB desteği ve fabrika çıkışlı kalibre edilmiş.

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vp2458-24-75hz-7ms-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000IH1CI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.