Şimdi Ara

Tasarım ve 3D çizim için PC önerisi (5000tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine mühendislerinin kullanımı için 1 adet PC toplamaya çalışacağım.
    Etrafta hep oyuncu bilgisayarları mevcut ve benim bütün bilgilerim böyle PC toplama üzerine.
    Bu makine sadece iş odaklı olacak, oyun için vs. kullanılmayacak.
    3ds max, solid works ve autocad kullanılacak.

5000 TL bütçe, sadece kasa için yardımcı olabilir misiniz?

Quadro ekran kartlı falan sistemler söylenmiş etrafta fakat o ekran kartlarından hiç anlamıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

6000 TL bütçe de çevre birimleri dahil bütçem.

• işlemci ryzen 1700 olmalı iş amaçlı olduğu için aşağısını alma
  • Tasarım ve 3D çizim için PC önerisi (5000tl)Tasarım ve 3D çizim için PC önerisi (5000tl)

bu sisteme bakabilir misiniz? mantıklı mıdır bu şekilde

• cagribo kullanıcısına yanıt
    O kasa suan elimde mevcut zalman z1, cok kaliteli oldugunu soyleyemem. Plastik kisimlari pahali bir urun hissiyatini vermiyor. Ayaklari kayiyor kasanin kendim kaydirmaz yapistirdim. Dengesizde bir kasa. Capraz sag sol bukebiliyordum tabi anakarti takmadan once test ettim. Fanlari iyi degil. Led li fani 1tl lik bir urun gibi elinize aldiginizda. Takip cikarirken kirma ihtimaliniz cok yuksek. Arctic cooler f12 den sonra kalitesi cok dusuk geldi. Dar bir kasa kablo saklama olaylari cokta kolay degil. Phanteks enthoo pro m ile karsilastirinca.. phanteks sen neymissin be birader dedirtti, gercekten malzeme kalitesi iyi. Phanteksinde eksileri var ama onu simdi soylemeye gerek yok sanirim. Zalmanin artilari masaustunde tasarim olarak şık duruyor, sessiz oldugunu soyleyebilirim. Fan kontrolor var iki adet fan icin ama 3 pinli fanlar icin.. everest rampage 75 den biraz iyi diyebilirim. Anlayamadigim bir kisimda tepe faninin ustu kapali, acinca toz filtresi yok bende yarim actim oyle silikonlada tutturdum, en azindan iceri toz akmasin.

Psu olarak corsair vs serisi pek onerilmiyor. Ayni sekide seasonic focus ve m12ii serisi psulardan birer tane aldim ikisinde de coilwhine cikti :) coilwhine problemi en az markalardan biri evga. Ama tam olarak nasil temin edersin bilemem. Diger arkadaslarin tavsiyelerini degerlendirebilirsin.

Yukardaki midtown maddness gibi nicki olan arkadasi dinlemede...

Ryzen muhabbetine gelecek olursak. Sadece cizim mi yapilacak? Simulasyon ve benzeri uygulamalar yapilacak mi? Tam olarak ne yapilacagi ve neyin onemli oldugunu bilmek gerekir.

Ram konusunda en az 16gb olmali dogru.

Ekrankarti islemci hakkindaki sorunun cevabi ile baglantili ama yeni nesil ekrankartlari iyidir. Bana sorsan gtx 780 bile daha olmedi ya neyse...

Ssd konusunda ben hem fikir degilim. M2 evo nun kullanim sahasini senin durumunda bagdastiramiyorum. Sadece hizlisini pahalisini secmekse amac yanlis. Evo 850 yada pro nun yeterli olacagini dusunuyorum. Ama bir artisi varsa benim bilmedigim, aciklamalara acigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 27 Eylül 2017; 21:8:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki 5 bini geçer ama uzun vadeli sistem öneriyorum

Ryzen 1700

X370 Prime Pro

Corsair yada Gskill 3200mhz Ram

700w Psu

İsteğe göre beğendiğin Kasa önerim Nzxt S340 Elite

850 evo ssd

Wd blue hdd

Ekran kartı için bişey demiyorum tasarımlar için özel kartlar var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.