Şimdi Ara

Tasarım olarak iPhone 8 mi iPhone X mi? Buyurun tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. yıla özel olarak çıkacağı söylentileri çıktıktan bu yana hepimiz Apple'ın 10. yıla yakışır bir tasarım yapacağını düşündük. Fakat şahsen ben iPhone X'in tamamen tasarımsal açıdan baktığımda sanki son dakika kararlaştırılmış ve parçalar birleştirilip bizlerin karşısına çıkmış gibi. Yani söylenecek çok şey var;

1. Uzun yıllardır Apple ürünlerini kullanan ve markayı iyi tanıyan biri olarak üzülerek artık eski Apple'ın olmadığını belirtmek isterim. Çizgisinden çıktığı ürün gamlarından çok belli değil mi?
    2. Apple dediğimizde Ive gibi başarılı tasarımcıların ürünleri gelir aklımıza ama ben yeni cihazlarda bu tasarımı, bütünlüğü ve sadeleştirilmiş göz alıcı tasarımı göremedim arkadaşlar bunu çok net söylüyorum.
    3. Renk açısından Jet Black'in bu cihazlarda da devam etmesini isterdim. Bana göre Jet Black ileride en şık duran renk üvanını alacak. iPhone 8 ve X'de de bu renklerin devam etmesi hem kullanıcı kitlesini genişletir, hem de sadece 2 renkten birini almak zorunda kalmazdık.

Son olarak; iPhone X 256 alıp bu tüketim çılgınlığına son vermek istiyorum. Benim gibi düşünen arkadaşların da son vermesini tavsiye ederim çünkü akıllıca değil bizim yaptığımız. Her yeni çıkan ürünü alıp, eşek yüküyle para vermek artık koyuyor açıkcası. Yurtdışından en uyguna X 256 alır bu furyaya son veririm.

Düşüncelerinizi alalım?Tasarım olarak iPhone 8 mi iPhone X mi? Buyurun tartışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 17 Eylül 2017; 14:53:14 >

• 5S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x in tasarımı apple standartlarının çok altında yazılımda kullanımda sağladığı inovasyon olmasa yüzüne bakılmaz 8 tasarım kısmen güzel ama renk seçenekleri kötü 7 jetblack ve 4-4s siyah favorim bunların üzerine tasarım gelmedi
  • Sana ymn ederm 256 alip son vermiyeceksin eger sende son verirsen kıymet kopucaktir:)))ama dediğim gibi seneye cikicak cihazi yine alirsin alicaksin ben alirim yurtidşi alirim her senede değişim yaparim yoksa rahat etmem uyku girmez gözüme kalkipda 5.500 6000 tl vericek değilim 3500-3700 kadar cikarim yilda 1 kere telefon değiştirmişim cok değil:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son verme olayini gec ayniaini bende yaptim yuksek kapasiteli 6s plus alarak :)

Tasarim olarak x ztn bana gore degil 8lerin ise arka cami kapak gibi duriyor acikcasi hic birini beğenmedim aliminyun iyiydi kablosuz sarj kullanilan bir teknoloji degil ama aralarindan mutlak 8 plus silver tercih ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 dolara çıksada almaktan vazgeçmeyeceksin bu furya devam edecek :D
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Hocam ne bileyim artık Apple'ı tanıyamıyorum yaptığı hamlelerle. Herhalde piyasaya göre davranacak bundan sonra. Olayları zaten tasarım olan bir markanın yeni ürünlerinin hiç göz alıcılığı yok. X desen keza 2 renk çıktı ve hiç premium hissi vermiyor gibi gözüküyor. Keşke Jet Black olsaydı kesinlikle onu tercih ederdim. Ama aralarında en çok rengiyle içime sinen 8 Silver oldu. Her yeri beyaz olmadı ama çoğunluğu beyazı anımsatıyor. X ile i8 Silver arasında kaldım. i8 alırsam içimde kalacak çerçevesiz ekran X alırsam beyaz rengi de içimde kalacak bilemedim. Siz ne tavsiye edersiniz? Yön verirseniz sevinirim

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.