Şimdi Ara

Tasarım (3D Araba )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi önceki çalışmaya nazaran daha iyi gibi Render almak için uraşmadan Modeler'den çalıp koydum

Yine ligtwave'i kullandım tabiki

Buyrun yorum sizin

Tasarım (3D Araba )

Tasarım (3D Araba )

Tasarım (3D Araba )

Tasarım (3D Araba )

Tasarım (3D Araba )

Tasarım (3D Araba )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ercell_ -- 23 Şubat 2009; 4:22:50 >

• Güzel olmuş biraz porsche u anımsatıyor
  • alfa romeo porsche mercedess jaguar gibi modellerin karışımı gibi olmuş.

ön kaput biraz rahatsız ediyor. orda kaputu gövdeye uydursan daha güzel olur yada bi motor havalandırması fena gitmez. aerodinamik olarak gayet güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

alfa romeo porsche mercedess jaguar gibi modellerin karışımı gibi olmuş.

ön kaput biraz rahatsız ediyor. orda kaputu gövdeye uydursan daha güzel olur yada bi motor havalandırması fena gitmez. aerodinamik olarak gayet güzel olmuş.

Yaptığım modellerde hiç bi arabaya bakmam ama bilinç altımda mutlaka saydığın araba markalarının modelleri vardır o yüzden benzemiş olabilir.Ön kaput konusunda haklısın oturmadı tam.Acemilik işte tecrübe kazandıkça bu konuda yeni ve daha çekici tasarımlar çıkarırım inş.Sağol yorum için ben de böyle yorumlar istiyorum zaten çok güzel deyip geçiyorlar eksiklerimi gösteren biri olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ercell_ -- 4 Şubat 2009; 15:00:05 >
  • hee unutmadan bu arabaya nasıl biniliyor?

henüz açılır parçaları modellemedin sanırım
  • Nasıl yapıldığını öğrenmeniz çok zaman aldı mı ?
  • güzel olmuş.Tebrik ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuşta arabanın kpısı yok
  • b,raz audi lemans serisine benzemiş ama güzel tebrikler emeğine sağlık hocam.. bende solid autocad catia falan kullanıyom ama bu yüzeye dayalı daha cok catiada oluyo ama zor oluyo sen hangi programı kullandın ?
  • Ön farları yerleştireceğin boşlukların çamurlukların üstünden hava akımını kolaylaştıracak ve esteki olarak farlılaştırıp Aerodinamik olarak araca biraz daha performans sağlayabilirsin bence bu aynı zamanda yol tutuşu da güçlendirecektir
  • bunu yapmak ne kadar süreni aldı????
  • Güzel olmuş. SLR'a benziyor
  • Bunu yapmak 1 günümü aldı çok uğraşmadım zaten.Bana göre çok amatör bi çalışma oldu çünkü 3D ile 2. adam gibi yaptığım araba tasarımı.İnşallah kendimi geliştirdiğimde bunlara bakıp güleceğim.

Kullandığım program New Tek fiirmasının Lightwave programı daha profesyonel çalışmalar için ilgilenenlere maya yı tercih edebilirim render açısından daha kaliteli ama daha onu çözemedim pek kursuna filan da gitmedim netten indirdiğim videolarla öğrendim.Beğenip yada beğenmeyip olumlu olumsuz yorum yapanlara teşk. ediyorum...
    Çalışmaya devam ediyorum yeni ve daha güzel çalışmam olursa paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ercell_ -- 11 Şubat 2009; 0:16:45 >
  • Güzel olmuş tebrikler , Alfa Romeo'nun konsept modellerini ve MG'yi andırmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Güzel olmuş. SLR'a benziyor
  • Tebrikler ben bi kaç gündür 3dblender programını gördüm biraz karıştırdım da bu neymiş yaf böyle tebrikler o karışıklıktan neler çıkıyormuş
  • Öncekine göre daha sade ve güzel bir çalışma, başarılar..
  • Bu da eski oldu yenisini yapıyorum biter yakında ;) Konusu var hattahttp://forum.donanimhaber.com/m_29954423/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.