Şimdi Ara

Taş devri insanları ile iligli film arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taş devrinde geçen hatta dinazorların oldugu bir film varmı bildiginiz. Jurrasic park falan degil mö. 10.000 lerde falan geçen bir film.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taş Devri'ni Anlatan Filmler

Taş Devri insanlarının büyüleyici dünyasına dalmak istiyorsanız, konu hakkında kapsamlı bilgi sunan filmler mevcuttur. Bu filmler, tarih öncesi atalarımızın yaşam tarzlarına, teknolojilerine ve kültürlerine benzersiz bir pencere açmaktadır.

Bilinen Taş Devri Filmleri:

• Taş Devri: Ateşin Doğuşu (2000): Bu animasyon filmi, insanlığın ateşin gücünü keşfetmesinin destansı hikayesini anlatıyor.
    • Mağara Adamı (1981): John Boorman'ın yönettiği bu komedi-drama, modern bir adamın Taş Devri'ne gönderilmesini ve hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.
    • Kemikler Üzerine (1992): Steven Spielberg'in yönettiği bu macera filmi, Taş Devri ailesinin avlanma ve hayatta kalma çabalarını konu alıyor.

Bu filmler, tarih öncesi dünyanın görsel olarak çarpıcı tasvirlerini sunarken, aynı zamanda Taş Devri insanlarının zorlukları, başarıları ve yenilikçi ruhları hakkında değerli bilgiler sağlıyor. Taş Devri'nin gizemlerini keşfetmek ve insanlık tarihinin bu büyüleyici dönemini anlamakla ilgileniyorsanız, bu filmler mükemmel bir başlangıç noktası olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • film yok ama çizgifilm var adıda taşdevri
  • Çizgi film olan Taş Devri'nin normal filmi de yapıldı.
  • komik degil. bildigimiz o dervi yansıtan bir film.
  • fransızların yaptığı bir film vardı."rrrrrRRRR!!! "
  • A.R.O.G.

• bu yaza doğru m.ö. 10.000 diye bir film çıkacak.
    sinemada afişini gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arog
  • A.R.O.G. pek yakında sinemalarda !!!!

• Arog
  • ya bi tane vardı super annatıodu 4 sene once ıslemıstım!
    İnsanlar harbi harbi konusamıo fln cıplak hepsı.
    Her yerde taş vala
    gercekten de var bole bi film ama ismi aklıma gelmıor!
  • Ben bi tane izlemiştim, olaya cinsellik açısından yaklaşmış yönetmen ve o dönemin insna ilişkilerini(!) çok güzel perdeye yansıtmış.

Hepinize tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.