Şimdi Ara

Tarzımı Belirlemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım üniversite hazırlığım inşallah iyi bir yer kazanacağız.
    Neyse mevzuya girelim dediğim gibi 17 yaşındayım boyum1.75 kilom 68 beyaz tenliyim saçlarım kahverengi
    fiziğime tenime uygun giyinmek istiyorum yalnız işe nereden başlayacağımı nereden alışveriş yapacağımı bana ne gideceğini bilmiyorum o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
    birde kış için iyi bir kombin oluşturmak istiyorum kendime greyder den bi bot beğendim bana gidermi giderse ne tarz kıyafetlerle giyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
    bot tavsiyeniz olursa dahada sevinirim 150-275 tl civarında şimdiden teşekkürler

Buda beğendiğim bot
    https://www.greyder.com/urun-detay.aspx?page=2&sid=24&cid=20&id=3K1UB0641&xkod=16563433
    http://www.haberler.com/haber-resimleri/001/greyder-den-hep-daha-yuksege-ulasan-bir-5290001_9133_o.jpg

• lütfen cevap verirmisiniz
  • ofglr O kullanıcısına yanıt
    işim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarceloCarrusca -- 15 Aralık 2013; 10:34:09 >
  • 17 yaşa o çizme gitmez onu söyleyim de.
    Gömlek önerimdir adam gibi düz öyle garip garip çocuk gömleği olmasın.
  • TYLER* kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiye ettiğin marka birde bot varmı
  • Dostum bende bot alıcam bakıyorum tavsiyelere en iyisi cat bulunduğun bölgede çok kar varsa böyle dayanıklı bi bot al ama ben harley davidson alıcam 2-3 güne onuda söyleyim.
  • Rap/Hip Hop falan dinler misin? veya free takılırmısın? Diğer insanların bakışlarını önemser misin? Ona göre bir stil önericem [fakat bu stil daha çok izmir-istanbul için geçerli]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağlama öğrenmek istiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada yaşıyorum rap hip hop dinlemem ama insanların bakışlarını önemserim kim önemsemezki
    Harley davidson bana gidermi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.