Tarkan hayatı boyunca istanbul ve antalyada mı daha uzun süre yaşadı new york ve los angeles ta mı?
2 Mobil
Tarkan hayatı boyunca istanbul ve antalyada mı daha uzun süre yaşadı new york ve los angeles ta mı?
(En Son Oy Tarihi: 28.9.2025)
-
-
Bildigim kadarı ile tokatta....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yok yanlışın var yozgatta...
_____________________________ -
Bu bilgi ne işine yarayacak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence de boş bir bilgi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
oo kanka sen nerelerdeydin yaa forumu bıraktın sanıyordum hoşgeldin.aslında soruyu meraktan sordum.herhangi bir bilgi çıkarı için değil
boş bilgi mi? bizim tarkan dediğimiz adam michael jacksondan sonra dünyanın gelmiş geçmiş en iyi en büyük 2. şarkıcısı.böyle bir adamın sence boş özelliği olur mu?
Bıraktım sayılır sadece bazen böyle göz atıyorum :)
Soruna gelirsek Türkiye’de daha çok yaşadığını düşünüyorum
elbette türkiyede daha çok yaşadı.bende öyle düşünüyorum.ama benim anlamadığım ve merak ettiğim yıllar önce bir haber sitesinde tarkanla ilgili bir haberde şöyle bir yazı geçiyordu; "yılın büyük bir bölümünü ABD de geçiren megastar tarkan".bu adam hayatı boyunca amerikada en fazla 5 yıl yaşadı ve bulundu.bu haber sitesi niye böyle bir tabir kullanmıştı hala düşünüyorum ve anlamadım
Yok artık daha neler, o kadar da değil be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
bunu sadece ben söylemiyorum bütün dünya söylüyor ve düşünüyor
up.
Hiç duymadım
BSN -
Magazin haberlerine pek takılma, dikkat çekmek için abartılı yazıyorlar.
boyu kısa o elemanın
Y0zgat mükemmel yer. Hic gittin mi y0zgat'a? Antalya halt etmis. Kısın mis gibi kar manzarası ve yazın hava serin. Hırt problemi yok denecek kadar az. Deprem bölgesi değil ve çok güvenli. 100 Antalya eder güzide y0zgat.
Hatta oranın ismi y0zgat değil bu küfür gibi isim sonradan oraya verildi oraya, oranın gerçek ismi Bozok. Uluğ Bozok sehri, kesinlikle TR'nin en güzeli yeridir.
Bak Eylül ayının kaçı oldu hala klima çalıştırmak gerekiyor. Ekim ayından önce rahat yok burada. Ha ayrıca sozluge selam söyle az nutella yesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2025; 12:10:19 >_____________________________ -
yarın İstanbul'dan İzmir'e gidecem. İstanbul'da hava gayet güzel yani sıcak değil, 25 falan. ama İzmir'e baktım hep 32 derece diyo. gene yanıp dönecem
Hala klima çalıştırıyorum hacım ya. 10 - 15 gün önce sürekli 24 saat calısıyordu. Simdi biraz serinledi birkaç saat durup, birkaç saat çalıstırmaya başladım. Ekim ortası gelmeden klima bitmez. Izmir'de birkaç sene yaşadım, Sirinyer'de oturuyordum orada otobüste bir terlediğimi hatırlıyorum ama genel olarak Antalya gibi sıcak hissedilmiyor binaların ici. Burada buharlaşıyorsun.
Ankara da çok güzel ama hırt çok. Bak dövüsmüsler yine. Orada olacaksın, yoldan gecerken göreceksin, orada kim varsa hepsine birden sırf zevkine bam güm giriseceksin ahahahaha
Cok komik kavga ediyorlar izle ahahahaha
x (formerly twitter)
Asayiş Berkemal (@asayisberkemal0) on Xhttps://x.com/asayisberkemal0/status/1970047638218178874?s=46
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2025; 14:45:15 >_____________________________
-
yani İzmir'den daha fena bi yeri hayal edemiyorum. İzmir zaten fena benim gözümde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- doğalgazlı ocağı tüpe çevirme
- emg yaptıranların yorumları
- amerikadan türkiyeye araba ile nasıl gelinir
- siyah bim farkı nedir
- donmuş bira içilir mi
- penis nakli
- kara cuma indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- discord açıldı
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı