Şimdi Ara

TARKAN fan clup hayran kulübü ANA KONU_ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
2
Favori
37.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak,Michael Jackson'ın Dünyada en çok tanınan isim olduğu kesinlikle doğru,ancak eminemim 2. sırada olduğunu nerden çıkardın?Madonna,Elvis Presley,Beatles vb... birçok kült isim varken çok yanlış bir şarkıcıyı koymuşsun 2. sıraya.

Hem snoop dog belli bir kesime hitap eden müzik yapmaktadır,80 lerin sonundan beridir müzik piyasasındaır Snoop Dog,kaldı ki eminem güncel medyadan ve olaylardan yola çıkarak ona buna sataşıp,hakaret ederek ve bariz anlamda ahlaksız şarkı sözleri ile müzik yaptığını sanmaktadır.
    quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

tarkan la snoop kıyaslamışsın. biraz gerçekçi ol ve saçma bi kıyas olduğunu kabul et. ben yazdığım cevapta çok ciddiydim. tarkan sadece rusyada tanınıyor senin dediğin kadar hayranı yok. istediğin amerikalıya sor hiçbiri tanımaz muhtemelen snoop ta tanımıyodur. zaten fan larını oranlasan farkı anlarsın

Bak kardeşim burası Tarkan la ilgili başlık...

Sana örnek vereyim, Snoop Dog da sadece amerikada tanınıyor, İstersen karşılaştırmayı AVRUPA da yapalım, kim daha fazla tanınmış gör.. Snoop Dog çok popüler biri ama sadece amerikada, yine sadece amerikada çok kaznıyor. Öyle eminem gibi evrensel falan değil, bir Michael Jackson ı düşün afrika yerlileri bile bu adamı tanıyor, Michael Jackson dan sonra en tanınmış şarkıcı kesinlikle eminem dir.. Ama snoop gibi leri sadece amerikada tanınıyor ve Eminem 15-20 milyon satıyorsa, mtv sürekli snoop u gazlasada snopp dog 1-2 yada 3 milyon satıyor, zaten amerikada yada herhangi bir ülkede 1 milyon satmak çok iyidir, tüm dünyada 3 milyonu geçmek ise listeye girmen anlamına gelir, dünya sanatçıları listesi...

Neden eminem e örnek verdin dersen, farkı anlaman için snopp sadece amerikada tutulur, avrupada işler değişir. O yüzden ben gidipte TARKAN amerikada çok tutulur falan demedim sadece avrupa için kesinlikle snopp dog gölgede kalabilir, düşünsene Tarkan ın avrupa konseri olsa en fazla kimle röportaj yaparlar sanıyorsun, elbetteki Tarkanla, ama amerikada ise şuan için değişir sadece snoop la ilgilenirler.. Teşekkürler..

Son olarak sadece ilk satışlarını dikkate al tarkan snoop un kaç katı fazla cd-kaset satışı var biliyormusun? Haberin bile yoktur.. SADECE SATIŞ SAYILARINI KARŞILAŞTIRMA YAPARSAK TARKAN ın DAHA FAZLA hayranı olduğu belli, apaçık ortada oluyor.

• Hocam bir üstteki arkadaşın saydığı isimleri geç demişsin ama "Michael Jackson " var ki Thriller albümü 55 milyon satmıştır bu şahsın . Nasıl "geççççç.."?

Bu arada bu topiği açtığın için teşekkür ederim . Biz Tarkan'la büyüdük . Onun sesi , onun yorumu , sanata verdiği önem hiçbir sanatçıda yoktur. Alın işte nerelerden nerelere geldi . Tırnaklarıyla kazıya kazıya . Emek , uykusuz geceler , aman daha iyisi olsun , aman en güzeli olsun diye uğraşmalar , ses düzenlemeleri ... Babalarımız , annelerimiz nasıl Ajda Pekkan'larla nasıl Sezen Aksu'larla büyüdüyse (ki Sezen Aksu başka bir kefeye konulmalı) biz de Tarkan'la büyüdük ... Soruyorum var mıdır bu kadar en iyisini yapan sanatçı ? Ölürüm Sana çıktığında hatırlamıyorum önümden geçen bir arabanın içinde o parça çalmasın . " Kuzu Kuzu " dur ki ömrü hayatımda görmedim okulda , bırakın o hoparlörlerden bir çıt çıksın ;derslere girmeden Kuzu Kuzu çalardı.. Tenefüsleri saymıyorum bile ...Tamam ,dinlemeyebilirsiniz eyvallah ,hiçbir şey demem , diyemem de zaten . O sizin müzik zevkiniz . Ama bir Sezen Aksu'ya nasıl saygınız var ise yine tekrarlıyorum Sezen Aksu'yu da dinlemeyebilirsiniz , ama muhakkak saygınız vardır ; Tarkan'a da o derece saygı gösterin ... Çünkü şu Türkiye ortamında pek iyi müzik dinleyemiyoruz . Dinliyorsak da bu biraz Tarkan'ın sayesindedir...

• quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Hocam bir üstteki arkadaşın saydığı isimleri geç demişsin ama "Michael Jackson " var ki Thriller albümü 55 milyon satmıştır bu şahsın . Nasıl "geççççç.."?

Abi ya dikkatli okumamışsın ki.. @faho adlı arkadaşın saydığı isimlere iyi bak, benim geç dediğim isimler arasında MJ yokki.. Ben zaten yukarıda demişimki tanınmışlık olarak tüm dünyada 1. MJ 2.eminem dir demişim.. Sen tam okumamışsın yorumları..
    quote:

Orjinalden alıntı: faho
    İlk olarak,Michael Jackson'ın Dünyada en çok tanınan isim olduğu kesinlikle doğru,ancak eminemim 2. sırada olduğunu nerden çıkardın?Madonna,Elvis Presley,Beatles vb... birçok kült isim varken çok yanlış bir şarkıcıyı koymuşsun 2. sıraya.

BAK BEN NE DEMİŞİM, dikkatli oku..Mijhael Jackson 1. demişim zaten.. Ayrıca thiller albümü sadece çıktığı zaman 55 milyon satmıştı.. Bu sene, 2007 ye kadar olan toplam satışı 120 milyon ile guines rekorlar kitabına girdi. Ve hiç kimsede michael jackson ın rekorunu kıramaz..

quote:

Öyle eminem gibi evrensel falan değil, bir Michael Jackson ı düşün afrika yerlileri bile bu adamı tanıyor, Michael Jackson dan sonra en tanınmış şarkıcı kesinlikle eminem dir.. Ama snoop gibi leri sadece amerikada tanınıyor ve Eminem 15-20 milyon satıyorsa, mtv sürekli snoop u gazlasada snopp dog 1-2 yada 3 milyon satıyor, zaten amerikada yada herhangi bir ülkede 1 milyon satmak çok iyidir, tüm dünyada 3 milyonu geçmek ise listeye girmen anlamına gelir, dünya sanatçıları listesi...

Neden eminem e örnek verdin dersen, farkı anlaman için snopp sadece amerikada tutulur, avrupada işler değişir. O yüzden ben gidipte TARKAN amerikada çok tutulur falan demedim sadece avrupa için kesinlikle snopp dog gölgede kalabilir, düşünsene Tarkan ın avrupa konseri olsa en fazla kimle röportaj yaparlar sanıyorsun, elbetteki Tarkanla, ama amerikada ise şuan için değişir sadece snoop la ilgilenirler.. Teşekkürler..

Son olarak sadece ilk satışlarını dikkate al tarkan snoop un kaç katı fazla cd-kaset satışı var biliyormusun? Haberin bile yoktur.. SADECE SATIŞ SAYILARINI KARŞILAŞTIRMA YAPARSAK TARKAN ın DAHA FAZLA hayranı olduğu belli, apaçık ortada oluyor.

AYRICA TARKAN la ilgili YORUMUN İÇİN teşekkürler..

• Ne olursa olsun, Eminemin 2. sırada olduğunu savunmana kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.

Bak arkadaş,Dünya'da en çok ürünü satılan isim Elvis Presley'in, şu ana kadar 1 milyar civarı ürünü satılmıştır ve onu Michael Jackson takip etmektedir 800 milyon civarı ile...kaldı ki MJ'in onu ilerde geçip 1. sıraya oturması beklenmektedir.

Popülarite olarak MJ ile ELVİS bu tahtın tartışılmaz sahipleridir,zaten biri Rock diğeri de Pop MÜZİĞİN KRALLARIDIR,değil 1 eminem 10 eminem gelse de 2. sıraya asla kavuşamaz.Kaldı ki birçok kült olmuş ekol ismi saymıyorum bile...

Eğer rap dünyasından kim dersen en büyük ve en popüler isim?Silahlı çatışma sonucu öldürülen ve gerçek bir GHETTO çocuğu olan Tupac Shakurdur.
  • Gülecek birşey yazmadım,kaldı ki bunu yani Dünya da en çok ürün satan 2 ismin yani,Elvisin ve MJ'in ürün satışlarını "POPÜLARİTE" denen olguyu, bilimsel pazar öğeleri ile açıklamak için yazdım.Zaten kime eminem 2. popüler isim desen, şöyle piyasayı bilen ve belli bir süre evrensel müziği takip etmiş objektif ve bilimsel bir müziksever bunu hayretle karşılar,kaldı ki diğer bir husus olarak 2pac ile eminem popülarite olarak kıyas kabul etmez.

Eminemi sevmediğini anlıyorum,ancak onun Dünyanın 2. popüler müzikal ismi olduğu fikrin

Sen Tarkan sever olarak onla ilgili topic açmışsın,konu dallandı budaklandı ve şu an konuştuğumuz konular Tarkan ile de alakasız olduğu için, topici doldurmamak için daha fazla da laf kalabalığı yapmayalım.Ne yaparsam yapayım belli ki senin eminem 2. popüler fikrin değişmeyecek...

• quote:

Orjinalden alıntı: faho

Haklısın konu dağıldı, bizene bunlardan, burada kapansın bu.....

Tarkan - Dertliyim Ruhuma Hicran

Tarkan - Dönülmez Akşamın Ufkundayım

• Tarkan büyük sanatçıdır..Şu forumun çoğunun küçüklüğü onun şarkılarıyla geçmiştir..Benimde öyle..O yüzden ona saygı duymak lazım..

ÇIKACAK ALBÜM HAKKINDA

Tarkan açıklama yapmış, 11 tane kendi yaptığı şarkılar olacakmış, 1 tane belki alabilirmiş birisinden..

YANİ ESKİLERİ GİBİ TAMAMEN BİR TARKAN ALBÜMÜ GELİYOR
    ..

O bir tane şarkıyı birisinden almazsa ingilizce bir şarkı koyayım mı? gibi tereddütte kalmış..

BENCE KESİNLİKLE 1 TANE BİLE OLSA yabancı KOYMAMALI..

Valla Tarkan ın yaptığı şarkılar ilk mesajda var, en iyileri kendi yapıyor hep, bu albümde karma, ölürüm sana tarzında olacağı kesin..

Ben Sezen Aksu'nun büyük katkısı olacağını duymuştum albümde. Aslında şimdi ne denilirse denilsin , inanmamak lazım .... Kesin çıkış tarihini bilsem tamam geliyor diyeceğim ama herhangi bilgi yok ortalıkta. Yok bahardır yok sonbahar , yok yazın gelecek ... Arada oyalan dur.

• yine birisi emineme laf söylemiş.bırakın ya eminem ayrı bir çığır açmıştır.ister sataşma ister küfür diyin.eminem kıyaslanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 15 Mart 2012; 13:48:17 >
  • forumda kızmı yok yoksa kızlar tarkandan nefret mi ediyo.sasırdım valla.basarılı bi sarkıcı ukala bi kişilik.işte tarkan.öle tv lere cıkıp ağir basli takılıyom havası vererek adam olunmaz.tarkan askere diyen tribüne yaptığı hareket dün gibi aklımda.
  • Hocam bizi sanatçıların cinsiyeti değil , yaptığı müzik ilgilendiriyor ... İster Gay desinler , ister asker kaçağı . Ben dinlerken zevk alıyorum , verdiği emeği taktir ediyorum , yediği ekmek helal olsun diyorum . Ayrıca bir radyo'daki adamın da Gay olacaksa yandık valla ... Bırak şu çağ dışılığı da ayakta alkışlayın şu çocuğu , veya gidin İsmail YK 'nın kasetini alın ve de bakkala gidip bir adet jilet .

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

bu forumda pek kız yok be üstad

daha yeni açtık yaa, yakında kaynar reklam aşamasındayız..

Ben varım

Bu başlık için teşekkürler.Ben de Tarkan hayranıyım.Hatta 2003 ve 2004'te iki konserine gittim İzmir'e geldiğinde.Gerçekten dünya starı,canlı performansını kelimelerle tarif etmem çok zor.Kadın-erkek,genç-yaşlı çoluk çocuk her yaştan insana hitap ediyor sahneden.Şarkılarına söyleyecek laf yok,Kış Güneşi vs Türk Pop Müziğine damgasını vurdu zaten...Yıllarca beklenen İngilizce albümünün fos çıktığı söylendi ama ben çok beğendim.Eğer dinlemeyenler varsa tavsiye ederim. Tarkan'ın internet sitesi biraz kötü ama,bir ara çok giriyordum şimdi uzun zamandır bakmıyorum.

Yeni albümünü merakla bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

quote:

Ben varım

Bu başlık için teşekkürler.Ben de Tarkan hayranıyım.Hatta 2003 ve 2004'te iki konserine gittim İzmir'e geldiğinde.Gerçekten dünya starı,canlı performansını kelimelerle tarif etmem çok zor.Kadın-erkek,genç-yaşlı çoluk çocuk her yaştan insana hitap ediyor sahneden.Şarkılarına söyleyecek laf yok,Kış Güneşi vs Türk Pop Müziğine damgasını vurdu zaten...Yıllarca beklenen İngilizce albümünün fos çıktığı söylendi ama ben çok beğendim.Eğer dinlemeyenler varsa tavsiye ederim. Tarkan'ın internet sitesi biraz kötü ama,bir ara çok giriyordum şimdi uzun zamandır bakmıyorum.

Hocam , Opet konserinden bahsediyorsan , ben de oradaydım ..

• Yeni albüm, 26.12.2007 tarihinde METAMORFOZ adında çıkıyor..

Metamorfoz, bilimsel bir terim olup değişim, başkalaşma anlamlarına geliyor..

Şimdiden sipariş verebilirsiniz..
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10759&productid=musicdmc73

http://www.tarkan.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 23 Aralık 2007; 3:33:49 >

• yeni imajı kötü olmuş bence..

Orjinalden alıntı: jackosman

quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

quote:

Ben varım

Hocam , Opet konserinden bahsediyorsan , ben de oradaydım ..

Evet, Opet konserleri

• _____________________________
    xepfkli...
  • Konu çok dolu olmuş. Açan arkadaşa teşkkürlerimi iletiyorum.
    Ben her tür müzik dinleyen biri olarak geçmişten bu yana Tarkan'ıda severek dinliyorum. Yabancı albümü hariç bütün albümlerinide aldım.

Aslında şarkılardan çok benim hoşuma giden Tarkan'ın yorumu. Bazıları sevmiyor ama zevk ve renk meselesi...
    Şarkılardan çok Tarkan'ın şarkılara yorumunu ve sesini dinliyorum. Son albümü şuan dinliyorum. Biraz alışkanlık gerektirecek. (Vay anam vay değişik geldi, Dedikodu ve İstanbul Ağlıyor hoşuma gitti) Albümü genel olarak beğenirsemde gider orjinalinide alırım.
    Emeğe saygı elbette ama albümünden sadece 1 şarkısını beğendiğim kişilerin albümünü alamıyorum.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.