Tarikatçı zihniyet durmuyor ! Şehitler varken yılbaşı kutlanmaz yasaklansın !

-
-
Tarikatçı zihniyet dediğin adamlara daha 4 ay önce gittin sandıkta oy verip meclise soktun bil istedim.
-
Benmi onlara oy vermisim ? Ben hic bir zaman akpye oy vermedim son secimde chpyede oy vermedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 15:31:52 > -
Çok ama çok boş konular açıyorsun ne yazık ki.
Hee orada bir yorum gördüm koşup konu açayım flan bu nasıl bir mantık ?
Türkiye nufusu gelmiş 85 milyona. Diğer insanlar ile belki 90 milyonun üstünde. Her yazılan yorumu her söylenen fikri koşunnn şunu yazmışlar diye açmak SAÇMALIK.
Bu adam kim adı yok sanı yok KİME NE ONUN SÖYLEDİĞİNDEN ?
Bu tarz yorumlar üstünden ne yapmak nereye varmak istiyorsun ?
-
Sen asil cok bos cevaplar yaziyorsun bu adam gibi düsünen en az %30-35 lik dinci kesim var ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 15:33:21 > -
Eee yani ?
Ziyaretçi statüsünde bir şey yazan üstünden ne yaptın şimdi yüzde 30-35 sana göre dinci olanlara had mi bildirdin ? Ülkeyi mi kurtardın ?
Boş beleş işler peşinde koşuyorsun. Biraz mantık çerçevesinde davran lütfen.
-
Bence de mantıklı o kadar şehit varken yılbaşı denen ucube şeyi kutlamak hoş değil ..ki şuana kadar hükümet yas ilan etmeliydi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede uç ve uçuk fikirli insan sayısı çok fazla. Ben instagramda, Twitterda neler neler görüyorum, böyle insanlar nasıl olabilir diyorum. Paylaşıp reklam yapmaya da üzerine tartışmaya da değmez.
Bugün birisi beni papaz silvester'ı anmakla suçlayıp, dinden çıkarttı mesela. Bunların hüküm sürdüğü devirde yaşasam defalarca iskenceyle öldürülürdüm sanırım.
Müslüman yılbaşı kutlamaz ama diye bir instagram postu vardı o aklıma geldi bilen bilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında 12 şehitimizin umruna bile olmadığına hatta gazzede ölenlerin %1 i kadar üzülmediğine
kendi yılbaşı kutlamadığı ve diğer insanların da kutlamasına engel olabilmek için 12 şehidimizi bahane ettiğine eminim ama ispatlayamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 30 Aralık 2023; 18:13:25 > -
Ucube olan sizin radikal dinci zihniyettir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 17:12:27 > -
Ben müslüman'ım ve İslam'da bu kutlama yok ..yani islam ucube senin için
Sen kutlamiyorsun ama kutlamak isteyene engel oluyorsun bu ülkede herkes müslüman degil en az %15 lik ateist deist vb, inancta olan nüfus var üzerine ek olarak %15 de alevi nüfusu var
Ben sadece radikal dincilige karsiyim konuyu baska yere cekmeye calisma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 17:47:20 > -
Adamlar bizim yaşam tarzımızdan nefret ediyor adamların tek derdi kendi yaşam tarzlarını bize dayatmak kabul ettiremeyince de işte konuyu böyle başka tarafa çekiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben diyorum ki ben Müslümanım ve İslam'da yılbaşı yoktur ve bunu müslüman kardeslerime söylüyorum .
Yılbaşını kutlasın icki içsin dans etsin ne beni ne de başkasını ilgilendirmez .
İslam'da cumhuriyet bayramı da yok, niye kutluyorsun o zaman? Dini bayram olmayan şeyler kutlanmıyorsa o zaman doğum günün de İslam'da yok, niye kutluyorsun?!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aklına ne gelirse konu açmak her sosyal medyada yorum yazan için buraya konu açacaksak işimiz var, her şeye konu açmayı kes
En Beğenilen Yanıtlar

aslında 12 şehitimizin umruna bile olmadığına hatta gazzede ölenlerin %1 i kadar üzülmediğine kendi yılbaşı kutlamadığı ve diğer insanların da kutlamasına engel olabilmek için 12 şehidimizi bahane ettiğine eminim ama ispatlayamam |
Sen asil cok bos cevaplar yaziyorsun bu adam gibi düsünen en az %30-35 lik dinci kesim var ülkede |
Adamlar bizim yaşam tarzımızdan nefret ediyor adamların tek derdi kendi yaşam tarzlarını bize dayatmak kabul ettiremeyince de işte konuyu böyle başka tarafa çekiyorlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X