Şimdi Ara

Tarihteki en iyi strateji hangisidir ? | 1. Starcraft (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
0
Favori
41.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AGE OF EMPİRES II CONQUERS aksini idda eden varsa köprüden atlasın bence :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: GATIRCAN

COMAPNY OF HEROES

Denemedim ama çok övüyorlar.

AoE çok düz gelişen bir oyun, herkesin aynı oynadığı demek istiyorum. Ancak Türkiye'de 5-6 arkadaş kafede oynamanın zevki ayrı olduğundan böyle seviliyor. Yoksa düz bir oyun. İyi strateji değil ama zevkli.

Age Of Empires 2

Red Alert 2
  • Starcraftve Age of Empires
    Age Of Empires : 17
    Red Alert : 13

Not : İki veya Üç isim söyleyenlerin oyları geçersiz.

Orjinalden alıntı: diablo12

bencede daha fazla tartışmayalım, ben grafikten önce oynanabilirlik önemli diyorum sen bana risk diyosun.

Starcraft
    gelmiş gecmiş en iyi stratejidir. (ve en çok satan 9.5 milyon) Tabi Age Of Empires ve Red Alert da en iyiler sayılabilir. Acaba o Coh üzerinden 10 yıl geçtikten sonra hala konuşulucakmı böle? (şuan ki oyun tabi, coh 2-3-4 falan gitmezse 10 sene sonra)

En çok satan strateji oyunu Red Alert 1 ve 2'dir(12 milyon). Guiness Rekorlar Kitabına girmiş. Kaynak: wikipedia.

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

alıntı: Sakitty

1.Total War Serisi
    2.Starcraft
    3.Red Alert

Peki aralarından en sevdiğin hangisi ?

Arkadaş Total War demiş 1. olarak onu say bence.

Bence gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Red Alert 2'dir. Şeyk it beybi!

Bu Starcraft'ı çok duydum herkes öve öve bitiremiyor. Kesinlikle denemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 5 Ocak 2009; 14:22:22 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• Soru mu bu?
    Hertürlü
    TOTAL WAR

he still waiting for god's choice
  • Age of Empires

ama baya eskidi yenisi çıksa artık
  • Starcraft : 28
    Age Of Empires : 18
    Red Alert : 14
    Total War : 6

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

bencede daha fazla tartışmayalım, ben grafikten önce oynanabilirlik önemli diyorum sen bana risk diyosun.

Starcraft
    gelmiş gecmiş en iyi stratejidir. (ve en çok satan 9.5 milyon) Tabi Age Of Empires ve Red Alert da en iyiler sayılabilir. Acaba o Coh üzerinden 10 yıl geçtikten sonra hala konuşulucakmı böle? (şuan ki oyun tabi, coh 2-3-4 falan gitmezse 10 sene sonra)

En çok satan strateji oyunu Red Alert 1 ve 2'dir(12 milyon). Guiness Rekorlar Kitabına girmiş. Kaynak: wikipedia.

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

alıntı: Sakitty

1.Total War Serisi
    2.Starcraft
    3.Red Alert

Peki aralarından en sevdiğin hangisi ?

Arkadaş Total War demiş 1. olarak onu say bence.

Bence gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Red Alert 2'dir. Şeyk it beybi!

Bu Starcraft'ı çok duydum herkes öve öve bitiremiyor. Kesinlikle denemem lazım.

Jansay o 12 milyon 1 ve 2 nin toplamı. yani 2 oyun oluyor. Ben tek bi oyundan bassediyorum.. Tek tek baktığın zaman Red alert 1 de 2 de 9.5 milyon satamadı..

Bu arada Red alert seni baya sarmış :) strateji oyunları bölümünde en sevdiğin oyun age of 3 ü silip red alert yazmışsın falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 6 Ocak 2009; 1:35:01 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set

• quote:

Jansay o 12 milyon 1 ve 2 nin toplamı. yani 2 oyun oluyor. Ben tek bi oyundan bassediyorum.. Tek tek baktığın zaman Red alert 1 de 2 de 9.5 milyon satamadı..

Satış çok önemli değil ama ben Red Alert 1'in satış rekorunu uzun yıllardan sonra The Sims kırdı diye biliyorum.

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Satış çok önemli değil ama ben Red Alert 1'in satış rekorunu uzun yıllardan sonra The Sims kırdı diye biliyorum.

ya bilmiorum bende red alert'ın satışını toplamda 12 milyon ama red alert1 10 milyon, red alert2 2 milyon falan olamıyacağı için(belkide öledir ) Starcraft'ın en fazla olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Starcraft, Blood War la birlikte 10 Milyonu(türkçe vikipedide 12 milyon yazıo) geçmiş, wikipedia da tek tek oyun bazında (seri olarak değil yani, sitede seri falan yazmıyor ama seri olarak en çok red alert sattığı için bu tek oyun bazındadır) Guinness rekorlar kitabına girdiği yazıyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/StarCraft_(series)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 6 Ocak 2009; 2:10:03 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.