Şimdi Ara

Tarihte Yorum Sorularını Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu çalıştıktan sonra testlere geçiyorum. çözüyorum ama yok hep yanlış. bilgi kısmında sıkıntı yok ama yorum gerektiren sorularda sıkıntı çıkıyor. niye yapamıyorum anlamıyorum. bunun bir çözümü var mıdır, kitap olur başka bir şey olur?

çözdüğüm kitap palme ygs tarih. pek de sevemedim kitabı açıkçası.

• up. bir ben değilimdir heralde bu konudan muzdarip olan.
  • Tarihten konu çalışan varmış vay bea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme YGS tarih saçma sapan bir kitap. Parçaya göre hangisi çıkarılamaz diyor, ama cevapta aldığı cümle sırf bilgi gerektiriyor parçayla ilgisi yok. O kitaba çok bağlı kalma TM veya TS değilsen. Ben MF olarak çok gereksiz bulup yarısında bırakmıştım. Bulursan 40 soruluk sosyal denemeleri bul. Ben FEM kapsül çözüyordum çok yararını gördüm. Felsefe ve dinde de geliştirir o seni. Coğrafya konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin başta hafif zorlamışlar çünkü. Yani felsefe tarih de hafif zor tabi ama yorum olduğu için şimdiden başlayabilirsin.
  • Limitin tarih sbsini al hocam o daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: überraschung

Palme YGS tarih saçma sapan bir kitap. Parçaya göre hangisi çıkarılamaz diyor, ama cevapta aldığı cümle sırf bilgi gerektiriyor parçayla ilgisi yok. O kitaba çok bağlı kalma TM veya TS değilsen. Ben MF olarak çok gereksiz bulup yarısında bırakmıştım. Bulursan 40 soruluk sosyal denemeleri bul. Ben FEM kapsül çözüyordum çok yararını gördüm. Felsefe ve dinde de geliştirir o seni. Coğrafya konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin başta hafif zorlamışlar çünkü. Yani felsefe tarih de hafif zor tabi ama yorum olduğu için şimdiden başlayabilirsin.

vakit bol olduğundan ve oradan soru kaçırmak istemediğimden en azından bir soru bankası bitiriyim öyle denemelere geçerim dedim. palme olmasa bile yeni bi tane alıp devam etmeyi düşünüyorum. ben iyi diye duymuştum palme'yi o yüzden almıştım. kötüyse yenisini almak lazım.

• Elevator E kullanıcısına yanıt
    Bana göre gerçekten kötü bir kitap ve zaman kaybı. Yorum sorularına daha çok yer veren ve soruları gerçekten yorum sorusu olan bir kitap bulmaya bak. Limit öneriliyor genelde ama ben kullanmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bana göre gerçekten kötü bir kitap ve zaman kaybı. Yorum sorularına daha çok yer veren ve soruları gerçekten yorum sorusu olan bir kitap bulmaya bak. Limit öneriliyor genelde ama ben kullanmadım.

ben genelde bilfen ve bilgi sarmal'ı duyuyorum. yine de limit'e de bakayım.

@tha alumni

ilk defa bu konuda duydum limit'i. gerçekten iyi mi o kadar?
  • up
  • Elevator E kullanıcısına yanıt
    Hocalarına falan sor. Ya da tm ts arkadaşlarına. Ben her sözel kitap tavsiyesinde limiti görüyordum. Sarmalı da çok duydum o da iyidir muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

@tha alumni

Hocam soruları ygs tarzı. Palmeden sonra ilaç gibi geldi bana.
  • Ben palme sosyal denemeleri çözüyordum cidden tarih soruları çok saçma gına geldi artık.hangi denemeyi çözsem bilemiyorum sosyal için

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

@tha alumni

Hocam soruları ygs tarzı. Palmeden sonra ilaç gibi geldi bana.

ben o zaman bakayım ona. teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.