Şimdi Ara

Tarihin en kötü oyun neslini mi yaşıyoruz? | NewGamePlus Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NewGamePlus'ın bu haftaki bölümünde içerisinde bulunduğumuz oyun neslinin geçmişini, şimdisini ve geleceğini konuşarak, yaşadığımız en kötü nesil olup olmadığını tartıştık. Sizlerin bu konuda fikri ne yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

00:00 Açılış

00:20 Güncel konsol neslinin ilk iki yılı

07:26 2024 itibariyle konsollarda durum nasıl?

11:16 PC ve el konsollarının yükselişi

16.01 Nintendo Switch'in akıbeti

19:48 Yeni Nintendo Switch dedikoduları

25.32 Yeni PlayStation ve Xbox konsolu söylentileri

34:27 En kötü konsol neslini mi yaşıyoruz?

38:40 Kapanış

• Ne oyunlar iyi ne sinema pişirip pişirip aynı şeyi önümüze koyuyorlar

• Ps5 alacağım ama acelem yok. Yeni oyun bahane .Zaten eski oyunları bitirsem bile yeter benim için ama yeni versiyon çıkınca nprmal ps5 ucuzlar belki ya da doğrudan yeni ps5 alırım.

favorim

Tarihin en kötü oyun neslini mi yaşıyoruz? | NewGamePlus Özel
  • Bence eskiye göre çok fazla oyun var bu da insanlarda bıkkınlık yaratıyor bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açık ara en kötü konsol nesli

4 senedir kendine özel oyun çıkaramayan konsollar dua etsin GTA bu nesle çıkış yapıyor

Gidip yüz milyonlar bayılıp "abe önce bana çık abe, elini ayağını öpem bize önce çık abee" diyip kurtaracaklar nesli

Hadi Microsoft'u anladık, Netflix olma peşinde

Arkadaş Sony'e ne oluyor, sen nerene güvenip 4 yıl oyun çıkartmıyorsın bu konsola. 2025'in sonuna kadar hala ve hala oyun yok

Açık ara en çöp nesil oldu

• Kardeşimin swiçe çöktüm bi aydır bende küçükken de gba vardı nintendonun yeri bende hep ayrıdır ama gerçekten adamlar yapıyor bu işi, ön yargısız daldığınızda oyunlara her oyunda başka deneyim alıyorsunuz bayramda memlekette bayağı sıkıntı giderdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim favorim neslim ps2 ve ps4’tür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece oyun bazında en kötü nesilse çok şanslıyız,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Switch der geçerim.
    PS4'ün fişini takmadım aylardır. Oyun nedir özlemişim.

• Dolar ve pahalılık yüzünden en kötü nesli yaşıyorlar.. Geçen okul başlasında harçlıklarımı biriktirip oyun alayım dedi çocuk yaaaa düşün onu hesaplıyor :D yemiyor içmiyor aç kalıyor oyun için ne hale geldik

• PS5 için daha başlayamadılar bile... PC köleleri saçmalıyor... PC oyunu devri bitti...

• kaç yıllık oyuncuyum tek sorun çeşit arttıkça kalitenin düşüp tüketebilirliğin arttırılması.Yinede oynanılabilir oyun sayısı az değil.

• RTX 4090 bağlantısı sadece Rog Ally için ayrı satılan bir cihaz ve diğer konsollarda yok. Ayrıca el konsolları, PS5 ve Xbox Series X'ten daha pahalıya satılıyor.

Teknoloji geliştikçe cihazlar gelişiyor da oyunlar da gelişiyor. İsterse içinde 50.000 mAh batarya olsun, üst kalite bir oyun oynadığında kaç saat oynayabileceksin ? El konsolları tıpkı VR başlıklar gibi zamanla unutulup gidecek.

PS5 için de oyun yok değil var. Sadece geç geliyor. PS5 ve PS5 Pro esas satış patlamasını GTA 6 ile yapacak. Çünkü oyun ilk olarak 2025 sonbaharında sadece konsollara çıkacak. Mesela GTA 5 ilk önce 2013'te PS3 ve Xbox 360 için gelmişti, 2015'te ise PC, PS4, Xbox One için gelmişti.

Rise of the Ronin
    Demon's Souls
    Marvel's Spider-Man 2
    Stellar Blade
    The Last of Us Part II Remastered
    Astro Bot (2024)
    Marvel's Venom (2025)
    Death Stranding 2: On The Beach (2025)
    Marvel's Wolverine (2026)
    Marvel's Spider-Man 3 (2028)
    Ratchet & Clank 3 (2029)
    Marvel's X-Men (2030)

God of War 6 (Geliştirme Aşaması)
    The Last of Us Part 3 (Geliştirme Aşaması)
    Horizon 3 (Geliştirme Aşaması)
    Star Wars: Knights of the Old Republic Remake (Geliştirme Aşaması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4141 -- 21 Haziran 2024; 15:57:28 >

• O da bana denk tam parayı ayarladık karaborsa çilesinde aldık ama 2 3 kullanım sonunda kurtuldum gereği yok pc kral devammm

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    tabi tabi kendini kandırmaya devam et sony pcye daha çok yanlamaya başlayınca zırlamalarını zevkle dinleyecem

• Covid ve ardından global buhran derken oyun endüstrisi durgunluğa girdi.

• E3 gibi oyun dünyası için ikonik sayılan bir fuar bile tarih oldu bu nesilde.

• yaşım bir çoğunuzun belki iki katı, bu nedenle çok şey gördüm, oynadım, bilinen bir çok platforma sahibim ve bu rezil. dönenin ekonomik rahatlığımız ile ilgisi yok, en azından birey olarak. şuradan buradan indirerek, daha önce atari salonuna tek bir jeton ile giderek çok eğleniyordum. dediğim gibi her şeye erişimim var artık diyebilirim ama her şey aynı, hiç keyif veren bir şey yok, 4 gün başından kalkmadan bitirmeye çalıştığımız oyunların yenileri bile 4 saat sürmüyor, hikaye yok, olan var ama tekrar gel beni oynası yok. vesselam ben sorun bende zannediyordum, olmadığını bir kaç zaman önce gördüm, çocukların bile oynamaktan vaz geçtiğini görünce.

• Bence pc ve xbox series s x de sorun yok hatta bu nesil daha iyi PlayStation tarafında ps4 hala en iyisi

• ilk konsol 1976
    2. konsol nesli 1982 de çıkmışken
    yaa en kötü konsol nesli kıyaslamasını belki de 2000 doğumlu biri mi yapıyor? vay be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.