Şimdi Ara

Tarihi gecmis şampuan zararlı midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04.11.2014 yaziyor 1.5 ay geçmiş sizce zararli midir ? 1 ay gibi sure kullaniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tarihi Geçmiş Şampuan Kullanılır mı?

Şampuanlar, saçı ve saç derisini temizlemek için kullanılan yaygın kişisel bakım ürünleridir. Ancak, tarihi geçmiş şampuanların kullanımı konusunda endişeler mevcuttur.

Son kullanma tarihi geçmiş şampuanlar, bozulmaya ve zararlı bakterilerin üremesine eğilimlidir. Bu bakteriler saç derisine ve saç köklerine zarar vererek kaşıntı, kızarıklık ve hatta saç dökülmesi gibi sorunlara neden olabilir. Ayrıca, tarihi geçmiş şampuanlar, saçı kurutup zarar verebilecek kimyasal değişikliklere uğrayabilir.

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Şampuanın Zararları

Tarihi geçmiş şampuan kullanmanın bazı potansiyel zararları şunlardır:

• Saç Derisi Enfeksiyonları: Bozulmuş şampuan, saç derisinde bakteri ve mantar enfeksiyonlarına neden olabilir.
    • Alerjik Reaksiyonlar: Tarihi geçmiş şampuanlar, bozulma nedeniyle tahrişe ve alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
    • Saç Hasarı: Kimyasal olarak değişen şampuanlar, saçı kurutabilir, kırabilir ve saç dökülmesine neden olabilir.
    • Scalp İrritasyonu: Bozulmuş şampuanlar, kaşıntı, kızarıklık ve yanma gibi scalp irritasyonlarına neden olabilir.

Tarihi Geçmiş Şampuanı Kullanma

Tarihi geçmiş şampuanların kullanımından kaçınmak için şu önlemleri alabilirsin:

• Şampuanın üzerindeki son kullanma tarihini kontrol et ve tarihi geçmiş şampuanları kullanma.
    • Açılmış şampuanları altı aydan fazla saklama ve tarihi geçmiş şampuanları at.
    • Şampuanı serin ve kuru bir yerde sakla.
    • Saç derisinde herhangi bir tahriş veya alerjik reaksiyon fark edersen, kullanmayı bırak ve bir doktora başvur.

Sonuç olarak, tarihi geçmiş şampuanlar zararlı olabilir ve saç sağlığına zarar verebilir. Saçını ve saç derini korumak için, son kullanma tarihi geçmemiş şampuanlar kullanmak ve tarihi geçmiş şampuanları atmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bizim bi arkadaşta öyle bi şampuanla yıkandı, saçlarının helvasını yedik
  • Seni deri kanseri yapmaz ama yapısı bozulduğundan saçına zarar verebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi soruyorum market fisininsobaya attim sampuani elime aldigimda artik geçti.

• Bizim bi arkadasda oyle kullandi sonra kalpten gik diye gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

04.11.2014 yaziyor 1.5 ay geçmiş sizce zararli midir ? 1 ay gibi sure kullaniriz.

Türk'e bir b*k olmaz. Yıkan gitsin.
  • yok süs diye koydular onu oraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

04.11.2014 yaziyor 1.5 ay geçmiş sizce zararli midir ? 1 ay gibi sure kullaniriz.

Türk'e bir b*k olmaz. Yıkan gitsin.

adam haklı beyler.
  • Beyler şuana kadar sorun yok. Kullanmaya devam ediyorum.
  • adamlar o kullanma tarihini boşuna koymuşlar oraya ben araştırdım "herkes koyuyor bizde koyalım" diye açıklama yapmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.