Şimdi Ara

Tarihi geçmiş içki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2010-2011 den kalma yabancı biralar var evde öyle duruyorlar birtürlü kıyamadım açmaya sizce içsem zehirlenirmiyim ne olur en fazla

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tarihi Geçmiş Alkolle İlgili Bilgiler

Tarihi Geçmiş Alkol İçilir mi?

Genel olarak, tarihi geçmiş alkolün içilmesi önerilmez. Alkolün son kullanma tarihleri, kalitesini ve güvenliğini sağlamak için belirlenir. Tarihi geçmiş alkol, bozulmuş olabilir ve sağlığa zararlı olabilir.

Tarihi Geçmiş Volim İçilir mi?

Volim, yüksek alkol oranına sahip bir içkidir ve bu nedenle tarihi geçmiş olsa bile içilmesi zararlı olabilir. Tarihi geçmiş volimin tadı ve aroması değişmiş olabilir ve tüketimi mide bulantısı, kusma ve diğer olumsuz etkilere neden olabilir.

Tarihi Geçmiş Alkol Zehirlenmesi

Tarihi geçmiş alkol tüketimi, alkol zehirlenmesine neden olabilir. Bozulmuş alkol, metanol gibi zararlı maddeler içerebilir ve bu da baş ağrısı, mide bulantısı ve hatta ölüme yol açabilir.

Tarihi Geçmiş Bira İçilir mi?

Tarihi geçmiş bira, bozulmuş ve tüketilmesi güvenli olmayabilir. Birada bulunan maya ve bakteriler zamanla çoğalır ve bu da tadının ve aromasının bozulmasına neden olur. Ayrıca, tarihi geçmiş birada zararlı maddeler oluşabilir.

Alkolde Son Kullanma Tarihi Olur mu?

Evet, alkolde son kullanma tarihi bulunur. Bu tarih, alkolün kalitesini ve güvenliğini garanti etmek için belirlenir. Tarihi geçmiş alkolün tüketilmesi, bozulma ve sağlık sorunları riskini artırır.

Tarihi Geçmiş Alkolden Kaçınılması

Tarihi geçmiş alkol tüketmekten kaçınmak önemlidir. Alkolün son kullanma tarihini kontrol etmeli ve sadece son kullanma tarihi geçmemiş alkolü tüketmelisiniz. Tarihi geçmiş alkol tükettiyseniz, herhangi bir olumsuz etki yaşarsanız derhal tıbbi yardım almalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alkol ile bilgim yok ama kimya hocasından öğrendiğim kadarı ile;

1- Son kullanma tarihi geçtiği için bayatlamıştır sidik gibi tadı vardır.
    2- Yüksek miktarda bakteri yapmıştır, midenin içine eder, en kötüsü kana karışacağı için seni zehirleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Alkol ile bilgim yok ama kimya hocasından öğrendiğim kadarı ile;

2- Yüksek miktarda bakteri yapmıştır, midenin içine eder, en kötüsü kana karışacağı için seni zehirleyebilir.

bilgi için teşekkürler peki votka felan bozulurmu 2011 yazıyor son kullanma tarihi yok biraz derin dondurucuda bıraktım tadı keskinleşti acaba soğuktanmı ?
    Sürekli kör felan edermi diye garip bir takıntım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Ekim 2012; 2:52:27 >
  • 2011dekiler geçmemiştir belki ya

Kör etmez muhtemelen ama zehirler. Ölmezsin ama sürünürsün. İstersen bi dene ucundan azcık.
  • Tarihi geçmiştir onların içini boşalt hatıra kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodka filan bozulmaz ama birayı içme alkol sayılmaz o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Alkol ile bilgim yok ama kimya hocasından öğrendiğim kadarı ile;

bilgi için teşekkürler peki votka felan bozulurmu 2011 yazıyor son kullanma tarihi yok biraz derin dondurucuda bıraktım tadı keskinleşti acaba soğuktanmı ?
    Sürekli kör felan edermi diye garip bir takıntım var

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Pek bilmiyorum ama ufak bir araştırmada bulundum;

quote:

alkollü içkilerde son kullanma tarihinin yazıldığına pek rastlamadım. muhtemelen üretim tarihidir o.

quote:

son kullanma tarihi degildir buyuk ihtimalle. votka normal sartlar altinda bozulan bir sey degil.

gibi yorumlar mevcut devamına bu linkten bakabilirsin;

http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&s=1&id=68916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 12 Ekim 2012; 3:07:01 >

• İçinde alkol olan bişey nasıl bozulsun yav
    İç sen hiç bişi olmaz

• Bira bozulabilir ama alkol oranı %20den fazla olan içkiler bozulmaz. Sadece biraz tadı değişiyor
  • Icınde yapay tatlandırıcı olanlara bısı olmaz bıra sarap gıbı maltoz ve fruktoz olanlara bulasma , vıskıde de maltoz vardır camda degıl hava almayan karanlık mese fıcılarda bekletılmelıdır tadı degıstırıyor en kotu sıselerını yatay ve karanlık nemsız ortamda yanı kutuda sakla

• Zaten son kullanma tarihi koyarlardı bozulsa mantiken ama ben yinede takmıştım birşey olmadı şuan..
    Bilgi için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.