Özellikle eu4 ve victoria2. Yaklaşık 6 aydır oynamıyorum. Zor tutuyorum kendimi. Sizde de oluyor mu? |
TARİH ÇALIŞTIKÇA GELEN OYUN OYNAMA İSTEĞİ

-
-
Benimde hoi4 oynayasım geliyordu normal galiba :d
-
Oynayabilirsin hiç oynamamazlığa gerek yok kendini avutmak istersen tarihle ilgili oyun oynuyorum dersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyi deneme ama elenmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 2 Haziran 2021; 2:27:0 > -
Tarih çözerkenki M&b oynama istegi ;(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendini sıkarak elendin zaten abartmayın sanki 13 15 saat çalışıyorsun 2 3 saate çok rahat vakit bulunur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınav senesi eu 4’ü 1000 saat oynamışım. 1 saat oynacağım diye giriyordum bi bakmışım gün gitmiş. Kesinlikle csgo lol gibi oyunlardan daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum bunların.
Deli gibi belgesel izleyesim geliyor benim bir de tarih filmleri
Geçen 2. Dünya Savaşı çalışıyordum arkasından yapıştırdım bi Stalingrad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 2 Haziran 2021; 9:39:51 >
Erkek adam Hoi4 M&B ile gün bitirir sonra of ya ders çok yordu der
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet günde 4-5 saat uyuyup 16 saat çalışıyorum.
hocam eu4, fm gibi simülasyon-strateji oyunları cidden zamanın su gibi akıp gitmesini sağlıyorlar. kasım-aralık gibi fmye sarmıştım. oturuşumla kalkışım arası 10-15 saat geçiyordu rahat. sonra üstüne kalan zamanı da öldürüp ders çalışmıyordum.@JusteMilieu
hocam ben de 3 ay önceye kadar baya dizi izliyodum. kaptırınca gidiyor valla durdurmak çok zor. 4-5 bölüm bir diziyi izleyip birkaç saat ders çalıştıktan sonra bi 4-5 bölüm daha farklı diziyi izliyordum. @Extazylinks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 2 Haziran 2021; 9:57:19 > -
Sınav bitince hoi4, eu4, FM, democracy falan oynarım diyordum ama mezuna kalıcam büyük ihtimalle. Sınav senesinde oyun oynayıp kendini kaptırmayan yani dengeyi tutturabilen varsa taktik verirse iyi olur.
-
hocam bu oyunlar ile zaman dengesini tutturmak çok zor bence. ben sadece satranç oynuyorum. lichess üzerinden günde 2-3 puzzle storm ve puzzle racer yetiyor. 10 15 dakika falan gidiyor. bazı günlerde de birkaç sudoku çözüyorum.
-
ramazanın sonuna kadar lol oynadım şimdi de arada cs 1.6 giriyorum
-
hocam bunlar ağır oyunlar. lolde atıyorum bir iki el aram atarsın maks 1 saate işini görüp çıkarsın. bu tarz veya hikayeli oyunlara bi daldımmı en az 2-3 saat vakit harcıyor insan
-
Maalesef haklısınız hocam ben de tutturabileceğimi sanmıyorum. Muhtemelen dizi falan izlerim
-
+
kanka ramazana kadar 5-6 aydır girmiyordum. ramazan'da bir girdim biliyo musun 9 saat oynamışım. hiç sürüklenme içme o zehri xd
-
Hep beraber oynayalım eu4 efsane olur
Gergin görünüşlü adam bunu beğendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

kendini sıkarak elendin zaten abartmayın sanki 13 15 saat çalışıyorsun 2 3 saate çok rahat vakit bulunur
|
Benzer içerikler
- hukuk okumak mantıklı mı
- savunma sanayi maaşları
- ayt matematik nasıl fullenir
- concor kullananlar yorumları
- tyt türkçe nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X