Şimdi Ara

TARİH ÇALIŞTIKÇA GELEN OYUN OYNAMA İSTEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle eu4 ve victoria2. Yaklaşık 6 aydır oynamıyorum. Zor tutuyorum kendimi. Sizde de oluyor mu?

• Benimde hoi4 oynayasım geliyordu normal galiba :d

• Oynayabilirsin hiç oynamamazlığa gerek yok kendini avutmak istersen tarihle ilgili oyun oynuyorum dersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt

iyi deneme ama elenmem  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 2 Haziran 2021; 2:27:0 >
  • Tarih çözerkenki M&b oynama istegi ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fushen F kullanıcısına yanıt
    kendini sıkarak elendin zaten abartmayın sanki 13 15 saat çalışıyorsun 2 3 saate çok rahat vakit bulunur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sınav senesi eu 4’ü 1000 saat oynamışım. 1 saat oynacağım diye giriyordum bi bakmışım gün gitmiş. Kesinlikle csgo lol gibi oyunlardan daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum bunların.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deli gibi belgesel izleyesim geliyor benim bir de tarih filmleri

Geçen 2. Dünya Savaşı çalışıyordum arkasından yapıştırdım bi Stalingrad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 2 Haziran 2021; 9:39:51 >
  • Erkek adam Hoi4 M&B ile gün bitirir sonra of ya ders çok yordu der

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet günde 4-5 saat uyuyup 16 saat çalışıyorum.

hocam eu4, fm gibi simülasyon-strateji oyunları cidden zamanın su gibi akıp gitmesini sağlıyorlar. kasım-aralık gibi fmye sarmıştım. oturuşumla kalkışım arası 10-15 saat geçiyordu rahat. sonra üstüne kalan zamanı da öldürüp ders çalışmıyordum.@JusteMilieu

hocam ben de 3 ay önceye kadar baya dizi izliyodum. kaptırınca gidiyor valla durdurmak çok zor. 4-5 bölüm bir diziyi izleyip birkaç saat ders çalıştıktan sonra bi 4-5 bölüm daha farklı diziyi izliyordum. @Extazylinks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 2 Haziran 2021; 9:57:19 >
  • Sınav bitince hoi4, eu4, FM, democracy falan oynarım diyordum ama mezuna kalıcam büyük ihtimalle. Sınav senesinde oyun oynayıp kendini kaptırmayan yani dengeyi tutturabilen varsa taktik verirse iyi olur.

• onur2021 kullanıcısına yanıt

hocam bu oyunlar ile zaman dengesini tutturmak çok zor bence. ben sadece satranç oynuyorum. lichess üzerinden günde 2-3 puzzle storm ve puzzle racer yetiyor. 10 15 dakika falan gidiyor. bazı günlerde de birkaç sudoku çözüyorum.

• ramazanın sonuna kadar lol oynadım şimdi de arada cs 1.6 giriyorum

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt

hocam bunlar ağır oyunlar. lolde atıyorum bir iki el aram atarsın maks 1 saate işini görüp çıkarsın. bu tarz veya hikayeli oyunlara bi daldımmı en az 2-3 saat vakit harcıyor insan

• Fushen F kullanıcısına yanıt

Maalesef haklısınız hocam ben de tutturabileceğimi sanmıyorum. Muhtemelen dizi falan izlerim

• +

• kanka ramazana kadar 5-6 aydır girmiyordum. ramazan'da bir girdim biliyo musun 9 saat oynamışım. hiç sürüklenme içme o zehri xd

• Hep beraber oynayalım eu4 efsane olur

• frenilum16 F kullanıcısına yanıt
    Gergin görünüşlü adam bunu beğendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.