Şimdi Ara

Tarife ve operatör konusunda yorum bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone dan aldığım 4S in kontratı bu ay sona eriyor ve tarifemi değiştirmeyi düşünüyorum.Hatta tarifemi değil, hattımı Turkcell e taşımayı düşünüyorum.

Durum şu:Evde herşey çok güzel, ofise gittiğimde doğru düzgün çekmiyor telefonum.Turkcell gayet başarılı bu konuda.

- İhtiyacım:300-500dk her yöne konuşma ve genelde 1gb yetmesine rağmen 1-2 gb internet ( bir kaç ay aştım kotamı yeni faket falan tanımlattım)

Turkcell e geçersem tek sebebi çekim gücü de olmayacak, turbo internet denen olay acayip cezbedici.Kullandığım telefonla çok rahat bahsi geçen hızları görebileceğime inanıyorum.

- Yurtdışına çıkarkan 60dk konuşma paketi alıyorum (25TL)
    - Her ay yenilenen 3.5TL karşılığında Avrupa ülkeleriyle dakikası 40 kuruşa konuşmam var.
    - Saniye bazlı tarife kaldı mı bilmiyorum ama genelde konuşmalarım 50sn-1dk civarında sürüyor.
    - Mesaj belki ayda 20 tane atıyorumdur, malum whatsapp ve viber gibi uygulamalar sağolsun.
    - Gençlik tarifeleri uyuyor, 24 yaşındayım ve hala öğrenciyim.

Şimdi buna göre bana operatör/tarife önerebilir misiniz?

Kombinasyon yapmayı denedim ama Vodafone da çoğu şeyde vergi eklenmiş olmasına rağmen Turkcell kdv+öiv yazmadan fiyat veriyor, bu da biraz onları serbest bırakıyor faturalarda bizi yanıltma açısından.

• 40tl ye vodafone 500dk+5000sms+2gb internet yazılmış bir konuda ama göremedim ben bunu
  • Avea hat taşımalarda uygun paketler var kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Avea hat taşımalarda uygun paketler var kardeşim

AVEA alternatif değil benim adıma kanka malesef interneti çok kötü yoksa fiyat olarak gayet iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

AVEA alternatif değil benim adıma kanka malesef interneti çok kötü yoksa fiyat olarak gayet iyi ama

nerde oturuyosunuz interneti kötü dediğinize göre şehir merkezine uzak sanırım

• 4s de çift taşıyıcılı internet varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan__41

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

nerde oturuyosunuz interneti kötü dediğinize göre şehir merkezine uzak sanırım

İzmir Bornova da oturuyorum ancak Avea Türkiye genelinde 3G olarak vasat.Yanımdaki arkadaşım benim vodafone ile bağlandıktan 10sn sonra ancak bir siteye girebiliyor.

Ben sırf bunu istemediğim için Vodafone dan Turkcell Turbo ya geçmeyi düşünüyorum zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kontratlı alımın en iyi yanı 2 veya 3 sene boyunca paketinize ve ücretinize karışamıyorlar. Ayrıca kredi kartıyla da uğraşmıyorsunuz. Bu taksit sınırlaması olayı, bizi operatörlere yöneltecek ve onlardan iyi kampanyalar olacaktır.

Turkcell pahalı olmasına rağmen kaliteli hizmet sunuyor.

Ben vodafonedan memnunum, vodafone forumlarına şikayetinizi bırakın,mutlaka çözüyorlar. Ben Daha önce Ankara/Bahçelievler 7. cad. Milli Kütüphanenin orada 3g bağlantısı yapamıyordum. Bırakın 3gyi, telefon görüşmesi yaparsam,şanslı hissediyordum. Şikayetimi belirten bir yazıdan birkaç hafta sonra her şeyi düzelttiler. Şu anda gayet iyi durumda.

Ancak içim ferah olsun, her yerde çeksin derseniz, Turkcell tek seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

kontratlı alımın en iyi yanı 2 veya 3 sene boyunca paketinize ve ücretinize karışamıyorlar. Ayrıca kredi kartıyla da uğraşmıyorsunuz. Bu taksit sınırlaması olayı, bizi operatörlere yöneltecek ve onlardan iyi kampanyalar olacaktır.

Turkcell pahalı olmasına rağmen kaliteli hizmet sunuyor.

Ben vodafonedan memnunum, vodafone forumlarına şikayetinizi bırakın,mutlaka çözüyorlar. Ben Daha önce Ankara/Bahçelievler 7. cad. Milli Kütüphanenin orada 3g bağlantısı yapamıyordum. Bırakın 3gyi, telefon görüşmesi yaparsam,şanslı hissediyordum. Şikayetimi belirten bir yazıdan birkaç hafta sonra her şeyi düzelttiler. Şu anda gayet iyi durumda.

Ancak içim ferah olsun, her yerde çeksin derseniz, Turkcell tek seçenek

Şu kadarını söyleyeyim;

Genelde zararlı olduğu düşünüldüğünden baz istasyonları mahkeme kararı ile kaldırılıyor. Bu durum kapsama alanı problemi yaratıyor.

Ben İstanbul'da yaşıyorum. 3 operatörden de hattım var. İşyerim Beyoğlu'nda evim Ortaköy'de. AVEA interneti bence vodafone'dan iyi.

10 seneden uzun süre kullandığım AVEA hattımı Vodafone'a taşıdım. 2 sebebi var. Evimde AVEA sinyali kayboluyor. Vodafone'la rahat konuşuyorum.

Vodafone'da RED tarifesinde olduğumdan Almanya'daki kardeşimi ekstra ücret ödemeden çok rahat arayıp konuşabiliyorum. Bu sayede ev telefonu kullanmıyorum. Evde adsl kullanmıyorum. Çünkü evimde Kablo tv internetini kullanıyorum. ADSL'den daha hızlı.

1999-2009 arası toplamda 10 sene Turkcell kullandım. Saçma sapan denebilecek yüksek faturalar ödedim. Sonunda Turkcell numaramı AVEA'ya taşıdım.

Şu anda hem AVEA hem VODAFone kullanıyorum. Birinin çekmediği yerde diğeri çekebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 30 Kasım 2013; 7:51:24 >

• Merhaba işin açıkçası turkcel eski gsm firması olduğundan baz istasyonlarını vatandasların az bilgisi olduğundan heryere kuruldu gezenler yapıldı falan filan heryerde çekiyor ve sonrası kurulan gsm şirketleri
    aradan geçen zamanla baz istasyonları kuramaz oldu ve hali hazırda kurulan baz istasyonlarının kapasitesi çekimlerini kaldıramaz oldu. bunlarda telefon kullanan müşterilerin şebeke sorunlarını oluşturyor..
    iyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.