Şimdi Ara

tarife, paket önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni avea hat alacağım. hattımı taşıyamam çünkü cihaz kontratım var ne yazık ki

faturalıdan yanayım ama sizin kontörlü olup da daha iyi olacak bir öneriniz varsa uyarım yani.

ihtiyacım olan, aylık en az 300dk her yöne konuşma, 1000sms ve internet (1gb)

hepsi bir arada olan bir tarife de olabilir ya da ayrı ayrı uygun olabilecekse öyle de olur.

avea'nın sitesini kendim inceleyeyim dedim ama çok tarife var işin içinden çıkamadım, dedim dh yardıma koşar

• AVEA FATURASIZ;
    Genç paket 19 TL : HY 500DK + 1GB NET + HY 1000 SMS .
    GENÇ TARİFE ile bu paketi al 30 TL yüklersen HY 620 DK olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sim kart alacağım diyor, hat taşıyacağım demiyor.

Avea İçi 1000 dk. + Heryöne 1000 SMS + 1 GB İnternet = 19 TL
    Tarifeni katlayan tarife yaparsan 30 TL yüklemeye 90 TL (Yaklaşık 220 dk. heryöne) kazanırsın. Yüklediğin 30 TL'nin 19 TL'si ile paketi, 1.1 TL'si ile telsiz vergisini, geri kalan 10 TL'yi ihtiyacına göre harcarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 23 Kasım 2011; 15:31:13 >
  • 4te4 tarife var; her yöne 1000dk, 1000sms ve 1GB internet. Fiyatı 45TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

AVEA FATURASIZ;

bu çok iyiymiş ama hadi diyelim numara taşıdım o zaman sadece ilk 6 ay geçerli olurdu değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yeni sim kart alacağım diyor, hat taşıyacağım demiyor.

Tarifeni katlayan tarife yaparsan 30 TL yüklemeye 90 TL (Yaklaşık 220 dk. heryöne) kazanırsın. Yüklediğin 30 TL'nin 19 TL'si ile paketi, 1.1 TL'si ile telsiz vergisini, geri kalan 10 TL'yi ihtiyacına göre harcarsın.

şimdilik en iyi seçenek bu sanırım. avea içi 1000dk 1000sms 1gb internet bir paket sanırım, tarifeyi de katlayan tarife yapıp 30tl yükleyeceğim doğru mudur?

quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

4te4 tarife var; her yöne 1000dk, 1000sms ve 1GB internet. Fiyatı 45TL

hocam 1000dk çok fazla bana ya, o yüzden 45tl vermek istemem ama ileride kız arkadaşım falan olursa aklımdaki ilk tarife bu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

4te4 tarife var; her yöne 1000dk, 1000sms ve 1GB internet. Fiyatı 45TL

güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

quote:

Orijinalden alıntı: Bico

AVEA FATURASIZ;

bu çok iyiymiş ama hadi diyelim numara taşıdım o zaman sadece ilk 6 ay geçerli olurdu değil mi?

quote:

Yeni sim kart alacağım diyor, hat taşıyacağım demiyor.

şimdilik en iyi seçenek bu sanırım. avea içi 1000dk 1000sms 1gb internet bir paket sanırım, tarifeyi de katlayan tarife yapıp 30tl yükleyeceğim doğru mudur?

Evet, aynen öyle. Ayrıca 12 ay geçerli bu tarifeler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    4 yıl önce açıldı
    Avea Tarife Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sms'i kopyalıyorum ;
    'Bal gibi paketler Aveada! Hemen 500 yaz 2070e gonder sadece 30TLye 1ay kullanabilecegin HERYONE 500dk + HERYONE 500 SMS + 500 MB Internet hattina tanimlansin.'

Not : faturasız .
  • bugün şöyle bi mesaj geldi:

Heryone 500dk+ Heryone 1000SMS+ 1000MB internet Avea Faturasizda sadece 19TL! 25yas ve altindaki gencler, numaranizla Avea faturasiza gelin,firsati kacirmayin!

açıkçası benim için ideal. bunun için taşınacak bir numara da bulabilirim artık. merak ettiğim ise; numarayı taşıdıktan sonra bu tarifeden kaç ay boyunca yararlanabilirim? siteye baktım ama bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugün şöyle bi mesaj geldi:

Heryone 500dk+ Heryone 1000SMS+ 1000MB internet Avea Faturasizda sadece 19TL! 25yas ve altindaki gencler, numaranizla Avea faturasiza gelin,firsati kacirmayin!

açıkçası benim için ideal. bunun için taşınacak bir numara da bulabilirim artık. merak ettiğim ise; numarayı taşıdıktan sonra bu tarifeden kaç ay boyunca yararlanabilirim? siteye baktım ama bulamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_49439010/tm.htm
  • quote:

quote:

bugün şöyle bi mesaj geldi:

http://forum.donanimhaber.com/m_49439010/tm.htm

sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.