Merhaba arkadaşlar ben şu an CepLimitsiz Faturalı tarifeyi kullanıyorum fakat son birkaç aydır 80 lira civarı fatura gelince tarife değiştirme kararı aldım şimdi size sormak istediğim vodafone sitesinden tarife değiştirme yapınca benim ücretlendirmem nasıl olacak ? bu tarife ani giriş çıkış mı ne bişey yazıyor o nedir ? bir kere ttnet te başıma geldi ondan dolayı korkuyorum 2 tarifenin faturasını kitlemesinler bana ?
diğer sorum ise benim ekstra olarak cepnet internet paketim var o aboneliğim bu tarifeyle alakası var mı ? tarife değişince bu da yanar mı ? çünkü artık bu pakete yeni üye almıyorlar sanırım.
cvp verecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim..
Guncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Faturalı hatlarda tarife iptal'i Vodafone Shop mağazalarından veya müşteri hizmetleri tarafından iptal olunur eğer tarife seçmek istiyorsanda Vodafone Shop mağazalarından işlemini gerçekleştirebilirsin. Kaç dakika kullanırsın İnternet .... sms... bana neler kullanırsın ayrıntılı şekilde anlat kaç dakika yeter sana bende ona göre sana tarife öneriyim.
Bu arada yazmayı unutmuşum.. Cepnet paketleri SINIRSIZ İnternet paketidir, Sınırsız olduğu için limit aşımıda yoktur bu senin faturana sabit bir şekilde yansıcaktır.