Merhaba arkadaşlar.6 GB kotalı yalın internet kullanıyorum.39,99 TL/Ay ödüyorum.Aynı taahhütlü kampanyanın limitsiz versiyonu olan 59,99 TL/Ay olanına geçmek için müşteri hizmetlerini aradım. Kendilerine üst tarifeye geçip geçemeyeceğimi sordum ve geçebileceğim bilgisini aldım. Peki bugün ayın üçü geçersem bir sorun olur mu dedim ayın 22-23 üne kadar bekleyinki kısmi erişim ücreti!!!! ödemeyin dedi.Peki bu kısmi erişim ücreti dediğiniz ne kadar tutar geçersem dedim.O ayın çektiği güne göre ve duruma göre değişir !!! siz en iyisi 22-23 ü gibi tarife değişikliği yapın dedi. Peki benim anlayamadığım konu şu;ben şuanda limitli tarifedeyim ve ay başı itibarı ile limitsiz bir tarifeye geçmek istiyorum.Limitsiz olan tarife daha pahalı olduğuna göre ve limitli olanı kapsadığına göre kasım ayınında başında olduğumuza göre sadece limitsizin ücretini ödemem gerekmiyor mu dedim? Fakat temsilcimiz bu konuda beni aydınlatamadı ve görüşmeyi sonlandırdık.Ne kısmi erişim ücreti ne fatura kesiminin 22-23 ü gibi olması benim sınırlıdan sınırsıza geçmemde ek bir külfet olmasını sağlamamalı.Hadi sınırsızdan sınırlıya dönüyor olsam kota geçmiş olacağı için anlarım ama bu konuda tatmin olmadım. Sizce ne yapmalıyım?Geçeyim mi sınırsıza ve geçersem bu kısmi erişim denen ücret ne kadar gelir ya da nasıl hesaplanır?Yoksa bekleyeyim mi bu ayın sonunu?Ki bu da hiç mantıklı gelmiyor hala ama neyse artık.
Ay sonunu bekleyin. Eğer şimdi geçerseniz iki paketin ücretinide sizden tahsil ederler.
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Ay sonunu bekleyin. Eğer şimdi geçerseniz iki paketin ücretinide sizden tahsil ederler.
Peki bu 22-23 ü gibi geçme konusunda ne dersiniz?Benim bildiğim kadarı ile faturalar ayın son günü kesiliyor.Fakat müşteri hizmetlerindeki bayan eskiden faturalar ön ödemeliydi şimdi ise kullandıktan sonra ödüyorsunuz sistem değişti dedi.Fakat ben faturama baktığımda ayın 22-23 ünde değil 30-09-2012 de basıldığını gördüm.Diğer fatura basımı ise 31-10.2012 dir yazıyor gelen faturada.Yani bu durumda benim 30 Kasım 2012 akşamı mı tarife değiştirmem gerekiyor(ki bence manbtık olarak böyle olmalı).O zaman bu her ayın 22-23 ü gibi fatura basılması konusunu nerden çıkardı müşteri temsilcisi anlayamadım.Basit bir konu bile ne kadar karmaşık hale geldi inanamıyorum