Şimdi Ara

Targus TSM097EU Netbook çanta 10.2' - 33 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam şu reklam yerlerinde toby diye bir siteye girdim sitenin ana sayfasinda dönen reklam alanında Targus Netbook Çanta 10.2" TSM097EU http://www.tobystore.com/urun/targus-netbook-canta-10-2inctsm-097-eu.aspx fiyatı 32.90 siteden daha önce alışveriş yapan oldumu bu fırsat ise değerlendirmelimiyim

• ohoooo
  • ben almıştım siyah netbook bi sıkıntı yok yani 1 gün sonra hemen gönderiyorlar üstelik çok ucuz kaçırmayın derim
  • Çok güzelmiş gerçekten ya Benimkinin yanında gelen çantada omuza asmak için aparat yok, takılamıyor da. Bunu günlük kullanımda rahatça taşımak mümkün olabilir ama üzerindeki o sap biraz fazla çıkıntı olmuş. Yine de kaydedeyim kenarda dursun
  • Çirkin
    İlkokula giden çocuğun beslenme çantası gibi.
  • stokta bitmiş toby koysanda alsak yada cn312 modelinde indirimli bir fiyat koyarsan herkes faydalanır. senden aldığımız notebooklar çıplak kaldı
  • Ersin bey indirim bekliyoruz
  • Senelerdir kullanırım Targus cantamı. En ufak bir yıpranma yok. Üstelik yagmurda o kadar ıslanmasına ragmen su gecirmiyor.
  • toby duy sesimizi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çirkin
    İlkokula giden çocuğun beslenme çantası gibi.

allah aşkına tuvnera kendine sıcak fırsatlarda verilen ürünlerde illa ki bir eksik bulup böyle yazmayı görev mi edindin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.