Şimdi Ara

Tarayıcının Geçmişini silen birinin internet geçmişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim internette gezindikten sonra pc'den kalkarken mozillada geçmişi silip kalkıyor , o yüzden bakamıyorum ama benim bakmam lazım şu sıralar hangi siteye giriyor kontrol etmem lazım, yasaklı sitelere giriyormu diye, yoksa özel hayatına müdahale edicek değilim.

Nasıl ona hissettirmeden bakabilirim o silse bile kontrol edebilirim?

• bununla ilgili casus programlarının olduğunu duydum
  • Eğer eklenti kullanıyorsan bununla ilgilı devre dışı bırakmalı program kullanıyorsan bu işlemi iptal etmelisiniz.Mesela Ccleaner kullanıyorsanız tarayıcınıza göre uygun bölümdeki tikleri kaldırıp yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keylogger kullanmak gerekli bunun için.
    Ben denemiştim işe yarıyor.
    Ama antivirüslere yakalanabilir.
  • award keylogger kullan kardeşinin bastığı tuşu görürsün.
  • Win7nin ebeveyn denetimleri sayesinde aile koruma filtresini etkinleştirdiğin zaman hangisiteye girmiş öğrenirsin
    Şuan için enkısa başını ağrıtmayacak çözümu bu gibi
  • İlk başta keylogger ve casus programlar kurarsanız bilgisayardaki antivirüs uyarı verecektir. ebeveyn denetimleri de sadece internet explorer'i kontrol eder.

Kontrol etmek yerine sadece sormanız daha yararlı olur düşüncesindeyim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keylogger kurmak istemiyorum , yazismalari e sifreleri ele gecirmek degil amacim , hangi sitelere baglanildi ogrenmem lazim uygulama program eklenti mutlaka olmasi lazim

• bırak çocuk rahat rahat takılsın , sana yapsalar hoşuna gider mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

bırak çocuk rahat rahat takılsın , sana yapsalar hoşuna gider mi

beklediğim cevap buydu
  • Programi veya eklentiyi halen aramaktayim

• eee konuyu yanlış yere açmışsınız burası bilgisayarlarla ilgili teknik yardım yeri milletin özel hayatını nasıl kontrol edebilirim yeri değil
  • ebeveyn denetimleri sadece ie yi kontrol etmez hatta tarayıcı olmayan uygulamaların hangi siteye bağlandığınıda raporlar saati saatine
    Bazı özgürlük meraklıları hemen arkadaşa damgayı yapıştırmış iyi okuyun mesajı ona hissettirmeden ,yoksa özel hayatına müdahale edecek değilim demiş hepimiz kardeşlerimizin arkadaşlarına karışırız onları tanımak isteriz eğer arkadaşı kötü biriyse onu uyarmak gayet notmaldir birde konu internet olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

bırak çocuk rahat rahat takılsın , sana yapsalar hoşuna gider mi

+1 -1
    eğer çocuk erkekse bırak istediğini yapsın biliyorum biraz bağnaz bir düşünce ama öyle yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.