arkadaslar benim laptopda degisik bi sorun basladi, mesela firefoxun son surumunu yukluyorum calismiyor , explorer 8 yukluyorum calismiyor , opera 10.6 yukledim calismadi fakat operada degisik bi hata verdi Windows Sockets 2.0 required to run Opera die bi hata.fakat explorer 7 yuklesem veya mozillanin 3.0.13 surumunu yuklesem sorun olmadan calistiriyo , eger yardimci olursaniz sevinirm.
sorunu tam anlayamadım.. sen yınede pc bılgılerınle versen daha ıyı olur. uyum sorunu olabılır. portable olanlarından ındırıp calıstırmayı dene bırde. opera portable versıyon olanlardan..
XP SP3 Media Center Edition yuklu laptopda , format atarkende sadece kendi backupini kullaniyorm. ek olarak sadece SP3 yukledim ama bu sorun gercektende beni sinir ediyo.yani akliniza ne geliosa paylasirsaniz sevinrim
Ms .NET Framework, Visual C++ Redistrubutable gibi yardımcı bileşenler kurulu mu pcde ? Belki onlara gereksinim duyuyordur.
Çözemediysen , Tak Windows DVD'sini format atmadan kur,Hem verilerin silinmez hemde bütün sorunlar çözülür.