Şimdi Ara

Tarayicilarimla basim dertte , acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim laptopda degisik bi sorun basladi, mesela firefoxun son surumunu yukluyorum calismiyor , explorer 8 yukluyorum calismiyor , opera 10.6 yukledim calismadi fakat operada degisik bi hata verdi Windows Sockets 2.0 required to run Opera die bi hata.fakat explorer 7 yuklesem veya mozillanin 3.0.13 surumunu yuklesem sorun olmadan calistiriyo , eger yardimci olursaniz sevinirm.

• sorunu tam anlayamadım.. sen yınede pc bılgılerınle versen daha ıyı olur. uyum sorunu olabılır. portable olanlarından ındırıp calıstırmayı dene bırde. opera portable versıyon olanlardan..
  • XP SP3 Media Center Edition yuklu laptopda , format atarkende sadece kendi backupini kullaniyorm. ek olarak sadece SP3 yukledim ama bu sorun gercektende beni sinir ediyo.yani akliniza ne geliosa paylasirsaniz sevinrim
  • Ms .NET Framework, Visual C++ Redistrubutable gibi yardımcı bileşenler kurulu mu pcde ? Belki onlara gereksinim duyuyordur.
  • Çözemediysen , Tak Windows DVD'sini format atmadan kur,Hem verilerin silinmez hemde bütün sorunlar çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana acil yardim lazim
    10 yıl önce açıldı
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.