Şimdi Ara

Tarayıcı hızı en iyi olan çok fonksiyonlu yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mahkemede kullanmak üzere tarayıcı hızı en iyi olan çok fonksiyonlu cihaz arıyoruz. tarama hızı yüksek ve iyi olan bir cihaz fotokopi faxs vs. özellikleri çok iyi olmasada olur fiyatıda 500 TL civarı olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Arkadaşlar tşkler şimdiden.

• yok mu arkadaşlar tavsiyesi olan
  • brother 8510 kullanıyoruz iş yerinde ama fiyat 1500 liralara kadar çıkıyor..
    tarayıcı hızından memnunuz ..
    yazdırma hızıda ortalamanın üzerinde..
    tek sıkıntısı ısındığı zaman fan biraz fazla gürültü yapıyor ama dikkate alınacak kadar yüksek değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockEvi

Arkadaşlar Mahkemede kullanmak üzere tarayıcı hızı en iyi olan çok fonksiyonlu cihaz arıyoruz. tarama hızı yüksek ve iyi olan bir cihaz fotokopi faxs vs. özellikleri çok iyi olmasada olur fiyatıda 500 TL civarı olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Arkadaşlar tşkler şimdiden.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce847a-laserjet-m1132-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=45785

o paralar için bu idealdir.

dolumu yaygın ve ucuzdur.

Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ocak 2014; 23:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar Mahkemede kullanmak üzere tarayıcı hızı en iyi olan çok fonksiyonlu cihaz arıyoruz. tarama hızı yüksek ve iyi olan bir cihaz fotokopi faxs vs. özellikleri çok iyi olmasada olur fiyatıda 500 TL civarı olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Arkadaşlar tşkler şimdiden.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce847a-laserjet-m1132-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=45785

o paralar için bu idealdir.

dolumu yaygın ve ucuzdur.

Şimdiden hayırlı olsun.

tarayıcı hızını hiç test etmediğim için bu konuda yorum yapamayacağım..
    lakin fotokopi ve yazıcı işinde gayet ideal .. ayrıca da aradığınız fiyat aralığı...
    murat güzel seçim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_han

lakin fotokopi ve yazıcı işinde gayet ideal .. ayrıca da aradığınız fiyat aralığı...
    murat güzel seçim..

usta zaten forumda bilirler beni boş şey önermem ben asla.
  • arkadaşar tarama olayı bu yazcıda toplu şekilde evrakları koyup kendisi hızlı şekilde evrakları tarayıp veriyormu? tek tek tarama yapan cihaz bizim işimize yaramaz ? evrakları toplu şekilde koyup kendisi sırayla alıp taraması lazım??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_han

murat güzel seçim..

usta zaten forumda bilirler beni boş şey önermem ben asla.

anladığım kadarıyla bu cihaz evrakları tek tek tariyor benim istediğim bu şekilde değil dostum? başka cihaz önerin varmi evrakları toplu şekilde koyut taraması lazım diğer özellikleri hiç önemli değil?

• quote:

anladığım kadarıyla bu cihaz evrakları tek tek tariyor benim istediğim bu şekilde değil dostum? başka cihaz önerin varmi evrakları toplu şekilde koyut taraması lazım diğer özellikleri hiç önemli değil?

http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/canon-mf-4730-mf-4730-yazici,tarayici,fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=71197

buna bak böyle bir istek ilk defa duydum.

• http://www.hepsiburada.com/liste/canon-i-sensys-mf5940dn-fotokopi-tarayici-faks-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd300679&categoryId=6&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.yazici&gclid=CMyf3Iifi7wCFQkd3godHRcAHA
    bu cihaz işinizi çözücektir aynı zamanda muadil 6400 sayfalık yüksek kapasite toneri bulunmaktadır dolumuda kolaydır usb bellege bile tarama yapabilirsiniz

• çok pahali verdiğiniz cihaz hocam CANON MF 4730 daha iyi gibi fiyat olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.